Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Onur Şener cinayetinde yeni gelişme

Onur Şener cinayetinde yeni gelişme

Ankara'da müzisyen Onur Şener, istek şarkıyı söylemediği için tartıştığı kişilerce öldürüldü. Cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı. İkisi kamuda müfettiş, biri Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'nde mühendis olan 3 zanlı tutuklandı. Gözaltına alınan iki kadın ise serbest bırakıldı. Öte yandan Onur Şener, son yolculuğuna uğurlandı. Şener’in cenaze törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

  • Ege Postası
  • 03.10.2022 - 15:20

Ankara'da müzisyen Onur Şener cinayetiyle ilgili gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, olay dün gece Çankaya ilçesine bağlı Çayyolu semtindeki bir eğlence yerine meydana geldi. Eğlenmeye gelen bir grup, müzisyen Onur Şener'den şarkı istedi. Şener ise şarkıyı bilmediğini belirtti. Bunun üzerine gruptan üç kişi müzisyenle tartışmaya başladı, tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü.

Onur Şener, eğlence yerinin çıkışında 3 zanlının saldırısına uğradı. 

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı ayırdı. Boğazından cam parçalarıyla ağır yaralanan ve hastaneye sevk edilen Şener, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Onur Şener'in ise ikindi namazına müteakip Ankara'da toprağa verileceği öğrenildi.

Müzisyen Onur Şener evli ve bir kız çocuğu babasıydı.

Emniyet güçleri cinayet sonrası soruşturma başlattı. İlker K., Ali G., Semih S. ile birlikte eğlendikleri J.E. ve G.G. isimli iki kadın gözaltına alındı. Zanlılar emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

İlker K., Ali G., Semih S; savcılık ifadelerinin ardından sevk edildikleri nöbetçi sulh ceza mahkemesi tarafından "kastan öldürme" suçlamasıyla tutuklandı. İki kadın ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

BİRBİRLERİNİ SUÇLADILAR

Ali G. ve Semih S., ilk ifadelerinde, Onur Şener'i İlker K.'nin öldürdüğünü, kendilerinin ise ayırmaya çalıştığını ileri sürdü. İlker K. ise Şener'i kendisinin öldürmediğini ve kimin yaptığını bilmediğini iddia etti.

ÜÇÜ KAMU ÇALIŞANI

İlker K. ile Ali G'nin kamuda müfettiş Semih S'nin ise Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'nde mühendis olduğu öğrenildi. (NTV)

MÜZİSYEN ONUR ŞENER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Bir çocuk babası olan Onur Şener’in cenazesi, bugün Cebeci Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze törenine, Şener’in ailesi ve müzisyen arkadaşlarının yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, eski Bakanlar Mustafa Kul ve Yaşar Topçu ile Türk Eğitim Derneği (TED) Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, çok sayıda milletvekili de katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.