Dolar 32,3700
%0.16
Euro 35,0122
%-0.15
Altın 2.325,000
%0.2
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Okul hırsızı kıskıvrak yakalandı

Okul hırsızı kıskıvrak yakalandı

İzmir'in Buca ilçesinde bir okuldan hırsızlık yapan kişi, güvenlik kameralarına yakalandı. Polisin takibe aldığı şüpheli, çaldığı eşyalarla birlikte kıskıvrak yakalandı.

  • Ege Postası
  • 26.01.2023 - 13:28

Olay 23 Ocak Pazartesi akşamı saat 19.30 sıralarında, Yaylacık Mahallesi'nde bulunan Süleymanşah Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde meydana geldi. Okula giren bir kişi, okuldan 2 laptop, laptop çantaları, sırt çantası, 3 flaş bellek, okul personeline ait kırmızı ve siyah renkli bir mont, el kremi, losyon, dezenfektan, hoparlör ve makas gibi eşyaları çaldı. Ardından çaldığı montlarda birini üzerine giyen hırsız, sırt çantası ve eline aldığı eşyalarla birlikte kayıplara karıştı.

Kameradan tespit edildi, kıskıvrak yakalandı
Hırsızlık üzerine çalışma başlatan İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, okulda inceleme yaptı. Lisedeki ve bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, şüphelinin taksiye binerek Konak ilçesi Gaziler Caddesi üzerindeki bir otele gittiğini tespit etti.

Otele giden ekipler, Rıdvan A. (45) olarak kimliği belirlenen şüpheliyi, çaldığı eşyalarla birlikte yakaladı. Şüpheli, ifadesi ve işlemleri yapılmak üzere Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği'ne götürüldü. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.