Dolar 32,4483
%0.12
Euro 34,5039
%0.03
Altın 2.474,580
%-0.35
Bist-100 9.577,00
%-1.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocası tarafından bıçakla rehin alınan kadın dehşeti yaşadı! 4 saat sonra kurtarıldı

Kocası tarafından bıçakla rehin alınan kadın dehşeti yaşadı! 4 saat sonra kurtarıldı

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, uyuşturucu etkisinde olduğu öne sürülen kocası tarafından bıçakla rehin alınan kadın, 4 saat sonra polis ekiplerince kurtarıldı. Hayatının şokunu yaşayan kadın tedbir amaçlı hastaneye götürülürken, karısına kabusu yaşatan adam polis ekipleri tarafından geniş güvenlik önlemleri altında gözaltına alındı. Öte yandan eşine kabusu yaşatan adamın, karısının kendisini aldattığı için rehin alma olayını gerçekleştirdiğini söylediği iddia edildi.

  • Ege Postası
  • 28.07.2022 - 12:36

Edinilen bilgiye göre, olay, Bayraklı ilçesi Alpagut Mahallesi 1620/53 sokakta meydana geldi. İddialara göre uyuşturucu etkisinde olan Çetin K., saat 09.30 sıralarında karısı Gülşen K.'yı bıçakla rehin aldı. Durumun bildirilmesi üzerine çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Karısını bıçakla rehin alan adamı ikna etme çalışmalarının fayda etmemesi üzerine bölgeye özel harekat polisleri sevk edildi.

Özel harekat polisleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, operasyon için düğmeye basıldı.

4 saat sonra kurtarıldı

Uzun uğraşlar sarf edilmesine rağmen ikna olmaya yanaşmayan Çetin K.'nın bıçakla rehin aldığı karısı Gülşen K.'yi kurtarmak için özel harekat polisleri eve operasyon düzenledi. Evin kapısı ekipler tarafından koçbaşı ile kırılırken, rehin alınan Gülşen K. kurtarıldı. Kabusu yaşayan kadın sağlık ekipleri tarafından tedbir amaçlı ambulansla hastaneye götürüldü.

Karısını 4 saat boyunca rehin alan Çetin K. ise polis ekipleri tarafından geniş güvenlik önlemleri altında gözaltına alınarak emniyete götürüldü. 

Karısının kendisini aldattığını düşünmüş

15 ve 18 yaşlarında iki çocuk sahibi olan çiftin, sık sık tartışmalar yaşadığı öğrenilirken, Çetin K.’nın tartışmalar yüzünden bir süre önce evden ayrıldığı ve Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yaşadığı belirtildi. Yakın zamanda yeniden İzmir’e gelen Çetin K.'nın, çocuklarının evde olmadığı saatte eve geldiği, karısının kendisini aldattığını düşündüğü için bıçakla rehin aldığı öne sürüldü. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.