Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaza yaptı, aracındaki yaralı kadını bırakıp kaçtı

Kaza yaptı, aracındaki yaralı kadını bırakıp kaçtı

İzmir'in Konak ilçesinde, kontrolden çıkan otomobilin park halindeki araca çarpması sonucu bir kişi yaralandı. Otomobil sürücüsü aracında bulunan ve yaralanan kadını bırakıp kaza yerinden kaçtı.

  • Ege Postası
  • 19.03.2021 - 09:04

Çınartepe Mahallesi Güneş Caddesi'nde M.K. idaresindeki 35 ACF 861 plakalı kiralık otomobil, kontrolden çıkarak Muzaffer Kızıltaş'a ait park halindeki 35 ABH 38 plakalı araca çarptı.

Kazada, otomobilde bulunan Didem S. (24) araçta sıkışırken, sürücü olay yerinden kaçtı.

Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu sıkıştığı yerden çıkarılan Didem S, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Polis, kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

Kazaya tanık olan mahalle sakini Serpil Karataş, "Beyefendi arabadan indi, sonra tekrar arabaya gelerek kadına bir şeyler söylemeye başladı. Daha sonra ben kadını sakinleştirmeye çalıştım. Bağırıyordu sakinleşmedi. Sonra beyefendi bayıldı. Ona su verdiler. O sırada ben kadına müdahale ederken beyefendi kaçtı." dedi.

Park halindeki otomobilin sahibinin babası İbrahim Yamaç da kaza anında şiddetli bir ses duyulduğunu belirterek, "Deprem oluyor sandım." ifadesini kullandı.

Kaza anında evinde uyuduğunu ve duyduğu gürültüyle deprem olduğunu sanarak paniklediğini ifade eden İbrahim Yamaç (70) “Korkmak ne kelime ki yataktan fırladık. Ben dedim ne oluyor acaba, deprem mi oluyor? Aşağıya indim bir baktım ki fırtına kopuyor” diye yaşadıklarını anlattı.

(AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.