Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’de jandarmadan rekor uyuşturucu operasyonu

İzmir’de jandarmadan rekor uyuşturucu operasyonu

İzmir’in Torbalı ilçesinde uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağı bilgisini alan jandarma ekipleri, şüphelilere ait araç ve evlerde yaptığı aramalarda 26 kilogram metamfetamin ele geçirdi. Bu operasyon, İzmir tarihinde tek seferde en fazla metamfetamin maddesi ele geçirilen operasyon olarak kayıtlara geçerken, 4 kişi tutuklandı.

  • Ege Postası
  • 29.09.2022 - 13:34

İzmir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ile Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesine yüklü miktarda uyuşturucu madde sevk edileceği bilgisi üzerine harekete geçti. Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığının koordine ve talimatları doğrultusunda 26 Eylül tarihinde icra edilen fiziki takip sonucunda şüphelilere ait araçta ve adreslerinde yapılan aramalarda, 26 kilogram metamfetamin ve 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Operasyona ilişkin F.K., A.Ç., A.K. ve E.K., ekiplerce gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Öte yandan söz konusu operasyon, İzmir'de tek seferde en fazla metamfetamin maddesi ele geçirilen operasyon olarak tarihe geçti. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.