Dolar 32,4982
%-0.13
Euro 34,9425
%0.33
Altın 2.431,010
%0.32
Bist-100 9.809,00
%0.89

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de yürek yakan kazanın görüntüleri ortaya çıktı! Baba Adem Kara ablasını suçladı

İzmir'de yürek yakan kazanın görüntüleri ortaya çıktı! Baba Adem Kara ablasını suçladı

İzmirli ünlü estetisyen Zerrin Kara, araçtan indiğini fark etmediğini iddia ettiği bir kaza sonucu lüks cipiyle yeğeninin üzerinden geçerek ölümüne neden olduğu kazanın görüntüleri ortaya çıktı.

  • Ege Postası
  • 08.10.2021 - 13:20

EGEPOSTASI - Yürek yakan kaza 1 Ağustos’ta İzmir’in Bayraklı ilçesindeki bir rezidansın otoparkında meydana geldi. Kara’nın olay günü karakoldaki ifadesine göre; Bir kaç ay önce annesini kaybeden ve hiperaktif olan Eymen Kara, Halası Zerrin Kara’dan köpek istedi ve hala yeğen eve para almak için geldi. Kara, park etmek için durunca otopark Eymen birden araçtan indi, aracın kapısını kapatırken kolu kapıya sıkıştı ancak hala yeğeninin indiğini fark etmedi ve ilerlemeye devam etti.

Otoparktaki güvenlik kamerasıyla anbean kaydedilen görüntülerde kolu araca takılı halde bir süre sürüklenen Eymen, kasisten geçerken düşünce araç da üzerinden geçiyor. Eymen’in ezdiğini yaklaşık 30 metre sonra fark eden Kara panikle araçtan iniyor ve yeğeninin başına geliyor. Görüntülerde kendisi de sağlıkçı olan Kara, kazadan sonra ambulans çağırmak ya da yeğenini hastaneye yetiştirmek yerine asansöre taşıyor. Kara görüntülere göre tam yedi dakikayı 'panik' halinde geçiriyor. Kara bununla da yetinmeyip, ağır yaralı yeğenini anlam verilemeyecek bir şekilde rezidansın lobisine çıkarıyor ve bir koltuğa oturup bekliyor. Orada tesadüfen geçen bir doktor Eymen’i kalp masajı yaparak kurtarmaya çalışıyor. Daha sonra hastaneye kaldırılan Eymen Kara kurtarılamayarak hayatını kaybediyor. 

EYMEN’İN BABASI KASITLI OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Talihsiz baba ve Zerrin Kara’nın kardeşi Adem Kara olayın, kardeşinin ifadesinde belirttiği gibi kaza olmadığını söyledi ve kasıtlı yapıldığını iddia etti. Zerrin Kara, karakolda ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılırken, duruma tepki gösteren baba Adem Kara ise ablasından şikayetçi oldu ve suç duyurusunda bulunarak tutuklanmasını talep etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.