Dolar 32,5057
%0.18
Euro 34,8316
%0.32
Altın 2.476,140
%0.56
Bist-100 9.530,00
%-0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de faciadan dönüldü! Önce deponun ardından da apartmanın duvarına çarptı...

İzmir'de faciadan dönüldü! Önce deponun ardından da apartmanın duvarına çarptı...

İzmir'in Bayraklı ilçesinde önce bir deponun ardından da bir apartmanın duvarına çarpan kamyonun şoförü kazadan hafif yaralı kurtuldu.

  • Ege Postası
  • 21.04.2021 - 16:38

Osmangazi Mahallesi 592/12 Sokakta ilerleyen C.A. yönetimindeki 35 ACG 617 plakalı kamyon, önce bir deponun duvarına ardından 3 katlı apartmanın zemin katının duvarına çarparak durdu.

Kazada hafif yaralanan şoför, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan şoför C.A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Deposuna ait duvarın bir kısmı yıkılan Erdoğan Dumluoğlu, gazetecilere olay sırasında üst kattaki evinde olduğunu belirterek, büyük bir gürültü duyduğunu, balkona çıktığında kamyonun çarptığını gördüğünü anlattı.

Sokağın dar olmasına rağmen çok işlek olduğunu kaydeden Dumluoğlu, "Şu yolda can güvenliğimiz yok. Çocuklarımız çıkamıyor. Buna çözüm bulunmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Evi hasar gören 56 yaşındaki emekli Bilgin Ertem de olay sırasında eşi, kızı ve torunlarının evde olduğunu aktararak, büyük korku yaşadıklarını söyledi.

Daha önce de bir hafif ticari araç, bir de iş makinesinin evine çarptığını belirten Ertem, yetkililerden yolla ilgili çalışma yapılmasını istedi.(AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.