Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İki grup arasındaki silahlı kavga ölümle bitti

İki grup arasındaki silahlı kavga ölümle bitti

Suriye’de görev yaptığı ve birkaç ay önce ihraç edildiği öne sürülen uzman çavuş Furkan Özdemir, İzmir’in Kiraz ilçesinde alkollü bir mekanda silahlı kavga ettiği kişi tarafından başından vurularak hayatını kaybetti.

  • Ege Postası
  • 03.05.2022 - 13:42

Olay, Kiraz ilçesinde Okka Taşı mevkiinde bulunan bir alkollü mekanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Suriye’de görev yaptığı ve birkaç ay önce ihraç edildiği öne sürülen uzman çavuş Furkan Özdemir (25), alkollü bir mekanda kıza laf atma meselesi yüzünden Hayrettin G. (32) ile tartışmaya başlıyor. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine uzman çavuş Furkan Özdemir, yanında getirdiği tabanca ile Hayrettin G.’ye ateş etti. İki grup arasında çıkan silahlı kavgada eski uzman çavuş Furkan Özdemir, tabancayla başından vurulurken, Hayrettin G. ise vücudundan vuruldu.

Çevredekilerin olayı ihbar etmesi üzerine, olay yerine jandarma ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde başından vurulan uzman çavuş Furkan Özdemir’in hayatını kaybettiğini belirlenirken, vücudundan vurulan Hayrettin G. ise ambulans ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırıldı. Hayrettin G.’nin hastanede tedavisi sürdüğü öğrenildi.

Jandarma ekipleri, olayla ilgili 2 şüpheliyi gözaltına alırken, 6 şüphelinin de yakalanması için çalışma başlattı. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.