Dolar 32,3141
%0.1
Euro 35,1737
%-0.03
Altın 2.241,190
%-0.1
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Göztepe tribününe işaret fişeği fırlatan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı

Göztepe tribününe işaret fişeği fırlatan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı

İzmir'de oynanan olaylı Göztepe-Altay maçında, Göztepe tribününe işaret fişeği fırlatarak bir kişinin ağır yaralanmasına neden olan şüphelinin emniyetteki ilk ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli ifadesinde, pişman olduğunu ve işaret fişeğini hedef gözeterek atmadığını söylediği öğrenildi. Öte yandan tribüne sokulan fişek ve maytapları satan iş yerine de polis ekipleri tarafından operasyon yapıldı, 7 kişi daha gözaltına alındı.

  • Ege Postası
  • 30.11.2022 - 11:11

İzmir'de, ertelenen Göztepe-Altay derbisine çıkan olaylar ve görüntüler damga vurmuştu. İşaret fişeği ve sisleri stattan içeri sokan, temin edip dağıtan ve bir kişinin yaralanmasına sebep olan işaret fişeğini attığı değerlendirilen şüphelilerin emniyetteki sorgusu sürüyor.

Fişekleri satan iş yerine operasyon

Fişeği Göztepe tribününe fırlatarak bir kişinin yaralanmasına sebep olduğu belirlenen F.E.'nin emniyetteki ilk ifadesinde, pişman olduğunu ve işaret fişeğini hedef gözeterek atmadığını söylediği öğrenildi. Olaylı maç ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Fişekleri satan iş yerine polis ekiplerince operasyon düzenlenirken, bu operasyon çerçevesinde 7 şüphelinin daha gözaltına alındığı ve toplam gözaltı sayısının 28'e yükseldiği öğrenildi.

Yine Göztepe-Altay derbisinde, siyah beyazlı ekibin kalecisine korner direğiyle vurarak kafasından yaralayan saldırgan M.N.A. ise soruşturma çerçevesinde tutuklanmıştı. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.