Dolar 32,5383
%0.16
Euro 34,9025
%-0.2
Altın 2.437,320
%0.05
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Denizli'de anneyi bebeğinden ayıran feci kaza!

Denizli'de anneyi bebeğinden ayıran feci kaza!

Denizli'nin Tavas ilçesinde meydana gelen feci kazada iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada 6 aylık bebek hayatını kaybederken, anne ile 11 yaşındaki oğlu ile diğer aracın sürücüsü ve babası yaralandı.

  • Ege Postası
  • 30.06.2022 - 10:13

Denizli'nin Tavas ilçesinde iki otomobil kafa kafa çarpıştı. Feci kazada 6 aylık bebek hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı.

Kaza, Tavas ilçesine bağlı Pınarlar Yolu'nda meydana geldi. İHA'nın haberine göre, iş bitimi sonrası dükkandan eve gitmek için yola çıkan Yunus D. idaresindeki 20 AGD 943 plakalı otomobil, ilçeden Aydoğdu Mahallesi'ne doğru giden Gülsüm E. hakimiyetindeki araç ile kafa kafaya çarpıştı.

6 AYLIK BEBEK HAYATINI KAYBETTİ

Çarpmanın etkisiyle iki araçta hurdaya dönerken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri, 6 aylık Ela E.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Ekipler daha sonra yaralılar sürücü anne Gülsüm E. ve oğlu Mustafa A.E. ile diğer aracın sürücüsü Yunus D. ve babası Halil İ.D.'yi hastaneye kaldırdı.

Jandarma Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar ardından hurdaya dönen araçlar yol üzerinden kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.