Dolar 32,3654
%0.15
Euro 34,9546
%-0.32
Altın 2.325,560
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Daha 2 yaşındaydı! Ön otopsi raporu: Darp ve sigara yanığı!

Daha 2 yaşındaydı! Ön otopsi raporu: Darp ve sigara yanığı!

Denizli'de, tek katlı müstakil evde 2 yaşındaki Murat Aslan Kılıç ölü bulundu. Murat Aslan´ın ölümü şüphe doğururken, bu sırada evdeki biri 9 aylık, diğeri 5 yaşındaki iki kardeşi de koruma altına alındı. Polis, çocukların annesi 27 yaşındaki Güler K.'yı saklandığı bir apartta yakaladı. Anne Güler K., soruları cevapsız bırakırken ön otopside çocuğun vücudunda sigara yanıkları ve darp izine rastlandı

  • Ege Postası
  • 27.01.2023 - 11:57

Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki, Asmalıevler Mahallesi 6603 Sokak'ta dün saat 20.00 sıralarında tek katlı evin önünde bir çocuğun ağladığını görenler polisi aradı.

HAREKETSİZ HALDE BULUNDU

İhbar üzerine adrese gelen polis ekipleri, içeri girdiklerinde evde 2 yaşındaki Murat Aslan Kılıç bebeğin hareketsiz yattığını gördü. Çağırılan sağlık ekipleri, bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi.

ŞÜPHELİ ÖLÜM İÇİN DETAYLI ÇALIŞMA

Cumhuriyet savcısı ve polis ekipleri, bebeğin şüpheli ölümü üzerine detaylı inceleme yaptı.

2 ÇOCUK KORUMAYA ALINDI

Evde bulunan biri 9 aylık, diğeri 5 yaşındaki 2 kardeşi ise Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı.

EVE ÇOCUKLARIYLA MİSAFİR OLARAK GELMİŞ

Daha önce yaptığı iki evlilikten dünyaya getirdiği 3 çocuğun annesi Güler K.'nin (27) eve misafir olarak geldiği tespit edildi.

ANNESİ APARTTA YAKALANDI

Evde bulunamayan ve aranan küçük çocuğun annesi, polis ekiplerince gece saatlerinde saklandığı apartta gözaltına alındı.

SORULARI CEVAPSIZ BIRAKTI

İfade işlemleri için İl Emniyet Müdürlüğüne götürülen şüpheli anne, çocuğunun ölümüne ilişkin soruları cevapsız bıraktı. Polisin, soruşturma kapsamında şüpheli kadının 2 arkadaşını arıyor.

ÖN OTOPSİDE VÜCUTTA DARP İZİ VE SİGARA YANIĞI

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morgunda yapılan ön otopside çocuğun vücudunda sigara yanıkları ve darp izine rastlandı. Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla çocuktan alınan örnekler Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. (Haber Türk) 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.