Dolar 32,5747
%0.11
Euro 34,9940
%0.47
Altın 2.424,360
%0.05
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cinsel istismara uğrayan kadın isyan etti: Benim ölmem mi gerekiyordu

Cinsel istismara uğrayan kadın isyan etti: Benim ölmem mi gerekiyordu

İzmir’de tekstil işinde çalışarak geçimini sağlayan Çağla Toksoy, çalıştığı işyerinde parasını alamadı. Kendisine bu konuda yardımcı olabileceğini söyleyen işyerinin şoförü, Toksoy’u evinden aldıktan sonra cinsel istismarda bulundu. Polis ekipleri tarafından yakalanan saldırgan, daha sonra serbest bırakıldı. Verilen karara isyan eden Toksoy, "Benim ölmem mi gerekiyordu o şahsın tutuklanması için?" diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 19.08.2021 - 13:51

İzmir’de tekstil işçisi 29 yaşındaki Çağla Toksoy’a çalıştığı iş yerinden işten çıkarıldı. Parasını alamayan Toksoy’a işletmenin şoförü kendisine yardımcı olabileceğini söyledi. Telefon görüşmesinden sonra Toksoy’un evine giden şoför, Toksoy’u arabaya aldıktan sonra iş yerinin tam tersi istikametine doğru direksiyonu kırdı.

Toksoy’u Karşıyaka Barış Anıtı civarına götüren şoför, kadına orada cinsel istismarda bulundu. Toksay yaşadığı dehşet anlarını “Çok yalvardım, bağırdım. ‘Abi senin de çocukların var’ diye çığlıklar attım. Kimse sesimi duymadı” diyerek anlattı.

Toksoy, boğuşmaların ardından saldırganın elinden kurtulup çevrede bulunan bekçilerin yanına sığındı. Ekipler ise olay yerinden kaçan zanlıyı kısa süre sonra yakaladı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı serbest bırakıldı.

‘BENİM ÖLMEM Mİ GEREKİYORDU’
Saldırganın serbest kalmasından sonra öfkesini dile getiren Toksoy, “Benim ölmem mi gerekiyordu o şahsın tutuklanması için?” dedi. (Kanal D)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.