Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cani koca 3 yıl sonra itiraf etti! Öldürüp, boş araziye gömmüş

Cani koca 3 yıl sonra itiraf etti! Öldürüp, boş araziye gömmüş

Artvin'deki kadın cinayeti, cani kocanın 3 yıl sonra yaptığı itirafla ortaya çıktı. Çalışmak için geldiği Artvin'deki vahşetin ardından İzmir'e taşınan koca, teslim olduğu jandarmaya verdiği ifadesinde boğarak öldürdüğü eşini boş araziye gömdüğünü söyledi. Şahsın gösterdiği noktada yapılan aramada, talihsiz kadının cesedine ulaşıldı

  • Ege Postası
  • 18.01.2022 - 14:24

İzmir'de jandarmaya teslim olan F.K. adlı şahıs, çalışmak için gittiği Artvin'de eşini boğarak öldürdüğünü 3 yıl sonra itiraf etti.

Artvin'in Ardanuç ilçesine 2019 yılında çalışmak için gelen F.K., eşi Sinem K.'yi boğarak öldürdü. İddialara göre, Mayıs 2019'da çift arasında kıskaçlık yüzünden evde tartışma çıktı. Çıkan tartışmada F.K., eşi Sinem K.'yi boğarak öldürdü daha sonra battaniyeye sararak boş bir araziye gömdü.

Olayın ardından katil zanlısı eş, ilçeden taşınarak İzmir'e yerleşti. Vahşetten üç yıl sonra F.K., güvenlik güçlerine teslim olarak suçunu itiraf etti. Eşini gömdüğü yeri göstermek için jandarma eşliğinde Artvin'in Ardanuç ilçesine getirilen katil zanlısı eşin gösterdiği yerde yapılan incelemede talihsiz kadının cesedine ulaşıldı.

Güvenlik güçlerinin nezaretinde Artvin Cumhuriyet Savcılığı gözetiminde bulunan ceset, DNA tespiti yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.