Dolar 32,5977
%0.38
Euro 34,8339
%0.29
Altın 2.496,930
%0.5
Bist-100 9.457,00
%-0.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bebek sahilinde cinsel ilişkiye girenlerden 1’i tutuklandı

Bebek sahilinde cinsel ilişkiye girenlerden 1’i tutuklandı

İstanbul'da Bebek sahilinde bir kadın ile erkeğin herkesin gözü önünde cinsel ilişkiye girdiği video sosyal medyada infial yarattı. Skandalla ilgili İstanbul Valiliği açıklama yaptı. Aynı sahilde çırılçıplak güneşlenen ve gözaltına alınan şüphelinin ise akli dengesinin yerinde olmadığı belirlendi. Sulh Ceza Hakimliği, cinsel ilişkiye giren erkek şüphelinin tutuklanmasına karar verdi.

  • Ege Postası
  • 31.05.2022 - 21:09

İstanbul’un Bebek sahilinde bir kadın ve bir erkek herkesin gözü önünde cinsel ilişkiye girdi. Söz konusu görüntüler yoldan geçen bir araçta bulunanlar tarafından görüntülendi. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerdeki kişilerin ise yabancı uyruklu oldukları iddia edildi.

Tepkiyle karşılanan görüntüler üzerine İstanbul polisi harekete geçti. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri iki kişiyi de gözaltına aldı. Emniyete götürülen erkek şüphelinin madde bağımlısı olduğu ve çok sayıda suç kaydı bulunduğu belirtildi.

NEMFOMAN KADIN HAKKINDA DAHA ÖNCE DE İŞLEM YAPILMIŞ

Kadının ise nemfoman (seks bağımlısı) olduğu ve Bodrum’da da sokak ortasında cinsel ilişkiye girdiği için hakkında polisler tarafından pek çok kez işlem yapıldığı ortaya çıktı.

HAYASIZCA HAREKET SUÇUNDAN SORUŞTURMA

Olayla ilgili İstanbul Valiliğinden de açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

– “30 Mayıs 2022 Pazartesi günü Beşiktaş ilçemiz Bebek sahilinde Ö.K ve C.M.T adlı şahısların halka açık alanda alenen hayasızca harekette bulundukları tespit edilmiştir. Güvenlik güçlerimizce yakalanan şahıslar hakkında “Hayasızca Hareket” suçundan adli soruşturma başlatılmıştır.

– Yapılan incelemede, şüpheli Ö.K.'nın aralarında ‘Uyuşturucu kullanmak, çocuk istismarı, görevli memura mukavemet' gibi suçlardan (11); Şüpheli C.M.T.'nın ise ‘Hayasızca Hareket, Kasten Yaralama' suçlarından (8) kaydı bulunduğu anlaşılmıştır.”

HAYASIZCA HAREKET SUÇUNUN CEZASI NEDİR?

Türk Ceza Kanunu’nun 25. maddesine göre hayasızca hareketler suçu kişinin alenen cinsel ilişkide bulunması veya teşhircilik yapmasıyla oluşur. Alenen cinsel ilişkide bulunma suçunun cezası 6 aydan 1 yıla kadar hapistir.

ÇIPLAK GÜNEŞLENEN ŞAHSIN AKLİ DENGESİ YERİNDE DEĞİLMİŞ

Bebek sahilinde çırılçıplak güneşlenen M.Ç., görüntüleri sosyal medyada paylaşıldıktan sonra gözaltına alınmıştı. Şüpheli M.Ç.’nin emniyet sorgusunda akli dengesinin yerinde olmadığı belirlendi.

Şüphelinin daha önce ‘Polise mukavemet, kasten yaralama, açıktan hırsızlık, kumar oynanması için imkan sağlama’ gibi suçlardan, 6 ayrı kaydı olduğu öğrenildi. M.Ç. hakkında, ‘Hayasızca hareket’ suçundan işlem yapılarak, adliyeye sevk edildi.

ERKEK ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

İstanbul Adli Tıp Şube Müdürlüğü’nden alınan rapor doğrultusunda, kadın şüpheli C.M.T.’nin kendisini beden ve ruh bakımından savunamayacak durumda olduğuna ilişkin kuvvetli şüphe bulunması nedeniyle erkek şüpheli Ö.K. hakkında ‘cinsel saldırı ve hayasızca hareketler’ suçlarından işlem yapıldı.

Savcılıkta ifadelerin alınmasının ardından Ö.K. tutuklanma talebi ile Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Savcı, şüpheli C.M.T. için ise Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nden Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gözlem altına alınmasını talep etti.

Sulh Ceza Hakimliği erkek şüpheli Ö.K.’nin tutuklanmasına, kadın şüpheli C.M.T.’nin ise Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gözlem altına alınmasına karar verdi.

İSTANBUL ESENYURT'TA CAMİDE İKİ ÇOCUĞU TACİZ EDEN ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

İstanbul Esenyurt'ta dün gece saatlerinde 10 ve 11 yaşlarındaki iki erkek çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 25 yaşındaki Suriyeli esnaf M.A.B. tutuklandı. 

İddiaya göre, Esenyurt ilçesine bağlı Süleymaniye Mahallesi’nde oturan iki erkek çocuğu, dün gece yatsı namazı için Ispartakule Caddesi'nde bulunan camiye gitti. Mahallede esnaf olan Suriyeli M.A.B. camide çocukları taciz etti. Çocukların haber vermesi üzerine cami önünde toplanan mahalleli, şüpheliyi linç etmek istedi.

VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜ OLAY YERİNE GELDİ

Polis biber gazı kullanarak kalabalığı dağıtamayınca İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş da cami önüne gelerek tansiyonu düşürmeye çalıştı. Olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheliyi gözaltına aldı. Polis üniforması giydirilerek camiden çıkartılan taciz şüphelisi polisteki işlemlerinin ardından Küçükçekmece Adliyesi’ne sevk edildi. Şüpheli M.A.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.