Dolar 32,5896
%0.24
Euro 34,7864
%0.35
Altın 2.422,810
%-0.41
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Arkadaşını öldürüp polise teslim oldu

Arkadaşını öldürüp polise teslim oldu

Konya Akşehir'de terzilik yapan Güven Y., müze bekçisi arkadaşı Mustafa Candemir'i tabancayla 3 el ateş ederek, öldürdü. Polise teslim olan Güven Y., alacağı olduğu için Candemir'i vurduğunu itiraf etti

  • Ege Postası
  • 10.06.2021 - 09:09

Konya'nın Akşehir ilçesinde terzilik yapan Güven Y. (48),müze bekçisi arkadaşı Mustafa Candemir'i (48) tabancayla öldürüp, polise teslim oldu.

Olay, saat 11.30 sıralarında, Tepecik Kozağaç Mahallesi Okumuş Sokak'ta meydana geldi. Terzi Güven Y., yolda karşılaştığı müze bekçisi arkadaşı Mustafa Candemir ile boş araziye gitti. Güven Y., iddiaya göre, borç olarak verdiği parayı isteyince Candemir ile aralarında tartışma çıktı.

Tartışma, kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüşürken Güven Y., Candemir'e tabancayla 3 el ateş etti. Başından, göğsünden ve sırtından vurulan Candemir, kanlar içinde yere yığıldı. İhbarla bölgeye gelen sağlık ekibi, yaptığı kontrolde, Mustafa Candemir'in hayatını kaybettiğini belirledi. Candemir'in cesedi, otopsi için Akşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Akşehir Emniyet Müdürlüğü'ne giden teslim olan Güven Y. ise ifadesinde, alacağı olduğu için Mustafa Candemir'i vurduğunu söyledi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.