Dolar 32,5994
%0.38
Euro 34,7662
%0.1
Altın 2.496,640
%0.49
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
70 keçiyi parçalamıştı bu kez ailesini katletti

70 keçiyi parçalamıştı bu kez ailesini katletti

Çanakkale Gelibolu’da cinnet getiren Mustafa Karakoloğlu, anne ve babasının boğazlarını keserek canice öldürdü. Katil evladın iki ay önce de 70’e yakın keçisini merada keserek parçalara ayırdığı ve psikolojik sorunları olduğu ortaya çıktı

  • Ege Postası
  • 13.06.2022 - 09:56

Gelibolu'nun İlgardere Köyü korkunç bir katliama ev sahipliği yaptı. Önceki gün akşam saatlerinde meydana gelen olayda Köy Konağı'nın kahvesini işleten Ali Karakoloğlu (63) saat 17.00 sıralarında kahvehaneye gelip çay ocağını açtı. Çayın demlenmesini beklediği sırada cüzdanını evde unuttuğunu fark eden Karakoloğlu, köy azası Turgut İçmez'e eve kadar gideceğini söyleyerek kahvehaneden ayrıldı.



KAHVEHANEYE DÖNMEDİ

Ali Karakoloğlu'nun kahvehaneye dönmemesi nedeniyle başına bir iş gelmesinden şüphelenen aza İçmez, Ali Karakoğlu'nun evine yöneldiği sırada yolda oğlu Mustafa Karakoloğlu ile karşılaştı.



"İKİSİNİ DE ÖLDÜRDÜM"

İçmez, Mustafa Karakoloğlu'na babasının nerede olduğunu sordu. Soruyu yanıtsız bırakan Karakoloğlu, "Bir sorun var" deyip, muhtar Süleyman Yalçın'a gitmesi gerektiğini söyledi. İkili birlikte Muhtar Yalçın'a gitti. Kapıyı açan Muhtar Yalçın'a, Mustafa Karakoloğlu, "Abi kötü şeyler oldu, eve kadar gitmemiz gerek. Gelebilir misin?" dedi. Muhtar Süleyman Yalçın evin önüne geldiğinde Mustafa Karakoloğlu, soğukkanlılıkla anne ve babasını öldürdüğünü itiraf etti. Kapı açıldığında ise korkunç manzara ortaya çıktı. Anne Refika Karakoloğlu (66) ve baba Ali Karakaloğlu boğazları kesilmiş halde bulundu. Muhtar Yalçın, hemen jandarmaya haber verirken, olay yerine gelen ekipler katil zanlısı Mustafa Karakaloğlu'nu gözaltına aldı. Cesetler otopsi için Adli Tıp Morguna kaldırılırken, Karakoğlu'nun iki ay önce de 70'e yakın keçisini merada keserek parçalara ayırdığı ve psikolojik sorunları olduğu ortaya çıktı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.