Dolar 32,3752
%0.18
Euro 34,9699
%-0.27
Altın 2.325,650
%0.23
Bist-100 9,08
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
13 yaşındaki çocuk hırsız yakalandı!

13 yaşındaki çocuk hırsız yakalandı!

İzmir'in Konak ilçesinde cep telefonu satışı yapılan iş yerinin kepengini levye ile açıp, vitrindeki 3 cep telefonunu alıp, kaçan M.A. (13), polis ekiplerince yakalandı. Bayraklı'da da bir eve girip, elektronik eşyalar ile 11 sigara paketini çalan 2 şüpheli, polis ekiplerince yakalandı.

  • Ege Postası
  • 16.01.2021 - 10:48

İzmir'in Konak ilçesindeki bir iş yerinden 3 cep telefonu çalan kişi yakalandı.

Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ndeki telefoncu dükkanından alarm gelmesi üzerine, bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. İş yerine gelen ekipler, kepengin levye ile açıldığını gördü.

Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemede, iş yerine M.A. adlı şüphelinin girdiği belirlendi. M.A., kısa süre sonra çaldığı toplam 20 bin lira değerindeki 3 cep telefonu ile yakalandı. Gözaltına alınan M.A., Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. 

BAYRAKLI'DA EVİ SOYDULAR!

Bir diğer hırsızlık olayı, saat 03.00 sıralarında Çiçek Mahallesi'ndeki bir evde yaşandı. A.F.'ye ait eve, pencerelerdeki korkulukları levye ile açarak giren şüpheliler, laptop, televizyon, tablet, 5 kol saati, 11 paket sigara, 4 bin 775 TL, epilasyon aleti, 2 flaş bellek, 2 ayakkabı, 3 çeyrek altın ve bir kolyeyi aldı. Şüpheliler evden çıktıktan sonra hırsızlığı fark eden A.F., polisi aradı.

Hemen harekete geçen polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan çalışmalar sonunda S.Y. ve Ö.A. olduğu belirlenen şüpheliler, adreslerine yapılan baskınla yakalandı.

3 KİŞİYE SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI CEZASI

İzmir’in Çiğli ilçesinde polis ekipleri, "dur" ihtarına uymayan 35 AEK 495 plakalı aracı yakaladı. Araçtaki O.O, M.A. ve K.D’ye sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri ve trafiği tehlikeye attıkları gerekçesiyle ceza kesildi.  (DHA-AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.