Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
En yüksek oyu alacağız

En yüksek oyu alacağız

CHP Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Yelekli, “Güzelbahçe’de belediye başkan adayı olmam durumunda sandıkta tarih kıracağız” dedi.

  • Ege Postası
  • 13.10.2013 - 12:42

İZMİR - Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Yelekli, ilçe halkıyla buluşmaya devam ediyor. Cumartesi pazarı ile Atatürk Mahallesi’ndeki esnaf ve kahvehaneleri ziyaret eden Yelekli, her görüşten Güzelbahçeliyi CHP’ye oy vermeye çağırdı. Pazaryerinde ve esnaf ziyaretlerinde CHP’li olmayan vatandaşlarla da sohbet eden Yelekli, “CHP’ye inanın ve yarının Türkiye’sini hep birlikte kuralım” mesajını verdi.

Yelekli, CHP’nin sosyal belediyecilikte kendini ispat ettiğini kaydederek, “Biz Güzelbahçe halkının CHP’ye olan desteğini zaten biliyoruz. Ancak, ben Güzelbahçe’de her görüşten insanın CHP’li bir belediyenin etrafında kenetlendiğini görmek istiyorum” diye konuştu.

Yelekli, Güzelbahçelilerle buluşmalarda CHP dışında farklı insanlarla da buluşma imkanı yakaladığını belirterek, “Güzelbahçe halkı aydınlık yüzüyle partimize doğal olarak çok yakın. Önemli olan bu insanlarımızı partimize kazandırmada başarılı olmaktır. ‘CHP’ye oy vermeyeceğim’ diyen vatandaşlarımızla yaptığım sohbetlerde hep ikna edici oldum. Bu nedenle Güzelbahçe’de belediye başkan adayı olmam durumunda CHP adına tarihin en yüksek oyunu alacağımızı gönül rahatlığıyla söyleyebilirim” açıklamasını yaptı.

ESNAFIMIZ BİZİM CAN DAMARIMIZ

Atatürk Mahallesi’nde esnafı ve kahvehaneleri ziyaret eden Yelekli, Güzelbahçe’nin İzmir’in en sakin ve huzurlu ilçelerinden biri olduğunun altını çizerek, “İlçemizin doğal yapısını bozmadan daha canlı bir kent hayatı için uğraşacağız. Bu  anlamda esnafımızın yol göstericiliği bizim için çok önemli. Elbette bir kentin ihtiyaçlarını yönetenler karşılar. Ancak, esas olan halkın ne istediğidir. Bir şeyler yapılacaksa halka sormak gerek. Burada da her şeyi birlikte yapacağız” sözlerine yer verdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.