Dolar 32,3384
%0.18
Euro 35,1401
%-0.12
Altın 2.240,810
%-0.12
Bist-100 8,71
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°

Karşıyaka CHP İlçe Kongresi (1)

Bir köşede sessiz sedasız izlediğim Karşıyaka CHP ilçe kongresi sona erince kazanan ekibin duygu yüklü zafer türküleri söylenirken, ortalıkta görünmeyen İzmir kulislerinin perde arkasındaki gizemli politikacı dostları aradı gözlerim.

Karşıyaka’da, gönlü Mevlana’nın ki gibi engin bir okyanusa benzeyen; İzmir politikasının yeni aydınlık yüzü Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ı, henüz delege seçimlerine hayli bir zaman varken sanki Karşıyaka CHP İlçe Başkan adayıymış gibi mindere çekmeyi başaramadınız ama… Dedikodu kültürüyle, on dört bin üyesi bulunan Karşıyaka CHP örgütünü, Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’a karşı olanlar ve karşı olmayanlar diye bir elmanın iki yarısı gibi ikiye bölmeyi başardınız!

İzmir’de CHP örgütünü kendi siyasi emelleri için şekillendirmek isteyen her devrin kanıksanmış koltuk sevdalısı aslan sosyal demokrat politikacılarımıza! Yüreğimizden kopup gelen bir sesle gerçekten sormak istiyoruz, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden önce İstanbul Beylikdüzü’nde başlayan mucize bir efsanenin, önümüzdeki ilk yerel seçimlerde İzmir’de de yaşanabileceğinin kıskançlığı içinde misiniz yoksa' 

Fakat şunu sakın unutmayın, atalarımızın dediği gibi, “Korkunun ecele fayda yok.” CHP’de, her daim “Hep biz olalım.” Anlayışının yıkılacağı günler belki yarından da yakın. Artık kenara çekilin! Daha fazla direnmeyin! Parti içinde koşulsuz demokrasiye susayanların coşkun seli karşısında zaten yıkılıp gideceksiniz.