Dolar 32,5209
%0.26
Euro 34,9690
%0.66
Altın 2.436,410
%-0.09
Bist-100 9.916,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°

Alkışlar Piriştina'ya...

Uzun zamandan beri yaptığı icraatlarla dikkatleri üzerine çeken Buca’nın genç ve başarılı Belediye Başkanı Levent Piriştina, geçtiğimiz günlerde bir belediye çalışanının yaptığı örnek davranışını karşılıksız bırakmadı ve alkışı hak etti.
 
Eski Başkan Ercan Tatı döneminde sürekli tartışmalar, meclis kavgaları ile gündeme gelen Buca Belediyesi'nde iki yılda çok şey değişti. Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın gelişi ile birlikte Buca’da güzel işler olmaya başladı.

Koltuğa oturduğu ilk aylarda muhalif olan isimlerin polemiğe çekilmek istese de; Piriştina'nın bu tartışmalara kulak asmadan çalışmaya devam etmesi daha hızlı yol almasına neden oldu.

Başkan Piriştina genç yaşına rağmen hem belediyede, hem de örgüt içinde güzel işlere imza atıyor. Ve her geçen gün üzerine biraz daha koyarak çalışmalar devam ediyor.

Dernekler, muhtarlar ve sivil toplum örgütleri ile birlikte yaptığı çalışmalar ile mahallerinde nabzını tutan Başkan Piriştina sosyal projelere verdiği destekle Buca Belediyesi'nin fark yaratan önemli çalışmalardan diyebiliriz...

Bir de buna Belediye Başkanı Levent Piriştina ile birlikte çalışan genç ve yetenekli çalışma arkadaşlarını eklerseniz yakalanan başarının tesadüf olmadığını söyleyebiliriz...

Başkan Piriştina, çalışanlarıyla güçlü bir bağ kurmuş gibi görünüyor. Buca Belediyesi'nde çalışan personel ile yaptığımız görüşmede başkan ve üst kadrosorundan duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar.

Özellikle Başkan Piriştina’ya yakın olan olan belediye çalışanları ile yaptığımız görüşmede “Başkan zor adam ancak; başkanın çok çalışması ve  bize karşı olan güveni, samimiyeti bize daha çok çalışma şevki veriyor” diyerek başkana olan sevgilerini dile getiriyorlar.

Zaten iki yılda yakalanan başarıya bakarsanız bunun iyi bir ekip çalışması olduğunu göreceksiniz. Bir belediye başkanın çalışanları ile arasında güçlü bir bağ varsa o belediyede işler doğru gidiyor demektir.
Buca’da bunun en güzel örneklerinden biri...

Bu başarının en önemli nedenlerinden bir tanesi de Buca’da hem başkan, hem de çalışanların gözü kulağı sokakta olması. İki yılda yapılan en güzel icraat bence sokağa hakim olunmasıydı. Vatandaşın ne istediğine önem veriliyor, öncelik her zaman vatandaşta.
 
Geldiği günden beri yaptığı belediyecilik çalışmalarında başarılı olan başkanlar içinde olan Buca’nın belediye başkanı Levent Piriştina’nın başarısını taçlandırdığı güzel bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum.
Belediye Başkanı Piriştina yine alkışlanacak bir işe imza attı. 
 
Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi çevresinde temizlik görevini yaparken, görme engelli bir vatandaşı her gün aynı saatte karşıdan karşıya geçiren belediye çalışanı Hıdır Gündüz’ün bu davranışı sosyal medyada büyük ses getirdi.

Durumu öğrenen Başkan soluğu hemen Hıdır Gündüz'ün yanında aldı ve bu örnek davranıştan dolayı kendisini tebrik ederek yaptığı bu iyiliği madalya ve ikramiyeyle taçlandırdı.

Piriştina'nın işçilerine bağlılığı, gerçekten diğer belediye başkanlarına örnek olmalı. Sosyal demokrat belediye başkanına yakışan bir hareket... Ben bu hareketinden dolayı Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’yı yürekten kutluyorum...
 
Belki  bu davranış sayesinde diğer belediye başkanları da yoğun iş programından, parti içi kavgalardan, siyasi hesaplaşmalardan  zaman bulamayan ve diğer başkanların sokakta ne olup bittiğine kulak vermelerine dikkat çeker...


 Çünkü; Sokak'ta böyle zor durunda olan çok sayıda insanlara ihtiça duyan çok sayıda mağdur insan var.
 Bir gün hepimizin birilerine ihtiyacı olabilir...

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın Belediye çalışanın bu davranışını önemseyerek kalkıp sokakta temizlik işçisi olarak çalışan Hıdır Gündüz’ün yanına kadar giderek onun yaptığı bu insani davranışını ödüllendirmesi tam anlamı ile alkışlanması gereken bir davranış.
 Ve sosyal demokrat belediye başkanına yakışan bir hareket...Umarın bu davranışların sayısı artar...
Ben bu davranışından dolayı Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’yı kutlarım...