Dolar 32,4648
%-0.07
Euro 34,8205
%-0.43
Altın 2.451,850
%0.64
Bist-100 9.893,00
%1.81

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°

'Yeni düşler için yola çıkarken'

Hepimizin hayatında farkında olmadığımız öyle güzel değerlerimiz var ki; gerçekleşince bizi mutlu edeceğine inandığımız yeni düşlerin peşinden koşarken, gönül bahçemizin en güzel yerinde bir hazine gibi saklı bulunan bu değerlerimizi unutuyoruz nedense.
İster sosyal yaşamımızda ister politik yaşamımızda olsun yeni düşlerin yeni umutların peşinden koşmadan önce gönlümüzün penceresindeki kalın perdeleri sonuna kadar açarak sahip olduğumuz bu değerlerin doyumsuz güzelliğinin ruhumuzu aydınlatmasına izin vermeliyiz. 
Bazen de kendi kendimize sormalıyız, “Bizi büyük umutlarla peşinden sürükleyecek kadar eşimizden-dostumuzdan ve sevenlerimizden daha önemli daha değerli bir şey var mıdır hayatta'
Bir yanda Hayatın gailesi bir yanda da tutsağı olduğumuz bu düşlerimizin ihtirasıyla sahip olduğumuz değerleri görmezlikten gelirsek, bir gün bu değerlerimizin bir kelebek gibi avucumuzun içinden sessizce uçup gideceğinin gerçeğini unutmamalıyız.
Ve öyle bir zaman gelir ki, yitirdiğimiz bu değerlerimize yeniden sahip olmak için tanrıya yalvarıp yakarsak da dua etsek de artık çok geçtir. Yaşamımız boyunca onsuzluklarının acısını yüreğimizde hissederiz hep.
Yeni düşler yeni umutlar için yola çıkarken bizi biz yapan değerlerimizi asla feda etmemeliyiz ve görmezlikten gelmemeliyiz.