Dolar 32,7007
%0.7
Euro 34,9095
%0.51
Altın 2.505,300
%0.84
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°

'Halkın Başkanı'

İnsanların, kendi belediye başkanı için “Bizler, belediye başkanımızın gece gündüz her an’ını bizim için yaşadığına inanıyoruz Bu nedenle kendisini çok seviyoruz.” Diyerek sevgi göstermesi hayalden öteye gerçeğe dönüşür mü acaba' 

Hayal gücümüzü zorlamadan düşünürsek bir belediye başkanının halkın gönlünde böylesine içten bir sevgiyle ve duygularla yer alması sıradan bir başarı gibi görülmemelidir.

Evlerin camlarından, balkonlarından, caddelerindeki işyerlerinden kentinin belediye başkanına gülümseyerek el sallayanların sevgisini kazanmak herhalde kolay bir başarı değildir.

Kendi Belediye başkanı için halkın yüreğinden içsel bir coşkuyla akan bu sevgi selinden daha güzel daha muhteşem daha anlamlı bir ödül yoktur bir belediye başkanı için.

Bunu ancak, insanlara gönül gözüyle bakan, gönül diliyle konuşan, yediden yetmişe herkese bir beyefendi gibi saygı gösteren, kendisine uzatılan ele ruhunu verebilen hak eder.

Unutmamak gerekir. Belediye başkanlığı, hiç kimseye altın tepside sunulan bir ödül değildir. Bu ödülünü hak etmenin ilk adamı vaat edilenleri, o güne kadar yapılmayanları, zorluklar karşısında yılmadan kararlılıkla yapabilmektir.

Sözün özü: “Geline oyna demişler; yerim dar demiş, yerini genişletmişler; yenim dar demiş” misali, belediye başkanları, bir masal kahramanı gibi kendi başarı öykülerini yazılırken önündeki tek engelin kendisi olduğunu unutmamalıdır.