Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka’ya  onur ödülü

Karşıyaka’ya onur ödülü

Haliç Üniversitesi ‘nin düzenlediği; ülke sporuna katkıda bulunanları ödüllendirdiği, “Yılın Spor Ödülleri” yarışmasında Karşıyaka’ya 100.yılı geride bırakması nedeniyle onur ödülü verildi.

  • Ege Postası
  • 13.12.2012 - 12:17
İZMİR -Haliç Üniversitesi ‘nin düzenlediği; ülke sporuna katkıda bulunanları ödüllendirdiği, “Yılın Spor Ödülleri” yarışmasında Karşıyaka’ya 100.yılı geride bırakması nedeniyle onur ödülü verildi. 17 Aralık’ta Haliç Üniversitesi’nin Mecidiyeköy’deki yerleşkesinde yapılacak ödül töreninde Karşıyaka’yı Yönetici Volkan Sintaç temsil edecek.

Sintaç, kulüp olarak 100 yıldır Türk sporuna hizmet eden bir kurumun ödüllendirilmesinden mutluluk duyduklarını belirterek, “Karşıyaka olarak böyle bir ödüle layık görülmek bizi sevindirdi. Böyle bir ödülü Haliç Üniversitesi gibi bilim kuruluşundan almanın sevinci daha büyük. Spora katkıda bulunmanın keyfini daha çok yaşıyoruz” dedi.

KAMPANYADA 153 BİN TOPLANDI 
Karşıyaka’da destek olmak için beş kişilik bir ekiple kampanya başlatan yönetici Volkan Sintaç, ilk çalışmadan çok olumlu sonuç aldıklarını belirterek, “Karşıyakalıların desteği başladı. Işığı gördük. İlk yardım eden Karşıyakalıların hepsine teşekkür ederim. Çalışmalarımız sürecek. Yardım eden herkesi kamu oyuna duyuracağız” dedi.
Sintaç, destek konusunda ilk perdeyi aralayanların ışığı yaktığını vurgulayarak şöyle konuştu, “ Nazım Torbaoğlu 50 bin lira verirken, önümüzdeki günlerde 50 bin lira daha vereceğini bildirdi. Tayfun Yelkenbiçer 25 bin lira sözü verdi. Can Tahincioğlu 25 bin lira, Salih Evkuran 3 bin lirayla kampanyaya katıldı. Önümüzdeki günlerde destek daha da büyüyecek.”

BİLARDODA İLK TRANSFER
Karşıyaka yönetimi yeni aldığı bir kararla Artistik Bilardo şubesini harekete geçirdi. Artistik Bilardo Avrupa ve Dünya şampiyonu olan Serdar Gümüş, dün düzenlenen törenle Karşıyaka üyesi oldu ve yönetici Volkan Sintaç, Gümüş’ün sponsorluğunu üstlendi. Şampiyon bilardocu bundan sonraki yarışmalarda Karşıyaka’yı temsil edecek.





Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.