Dolar 32,3738
%0.17
Euro 34,9828
%-0.23
Altın 2.326,130
%0.25
Bist-100 9,09
%0.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka Özel Yamanlar Ortaokulu voleybolda Türkiye şampiyonu

Karşıyaka Özel Yamanlar Ortaokulu voleybolda Türkiye şampiyonu

Türkiye Okullararası Yıldızlar Erkekler Voleybol Şampiyonası'nda, İzmir'den Karşıyaka Özel Yamanlar Ortaokulu ikinci defa birinciliğe ulaştı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen şampiyona Diyarbakır’da yapıldı. Yamanlar,...

  • Ege Postası
  • 23.04.2013 - 09:17
Türkiye Okullararası Yıldızlar Erkekler Voleybol Şampiyonası'nda, İzmir'den Karşıyaka Özel Yamanlar Ortaokulu ikinci defa birinciliğe ulaştı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen şampiyona Diyarbakır’da yapıldı. Yamanlar, final maçında İstanbul Erenköy Ortaokulu'nu 3-0 yendi. Üçüncülüğü ise Bursa Gürsu Zafer Ortaokulu aldı.

Okulun voleybol antrenörü İsmail Hakkı Harmandar, yaptığı açıklamada, “Bu şampiyonluğu emeği geçen öğrenci, veli ve her zaman sonsuz destekleriyle bizlere güç veren okul yöneticilerimize armağan ediyoruz. Türkiye şampiyonluğunu ikinci defa İzmir’e getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi. Karşıyaka Özel Yamanlar İlköğretim Okulu Müdürü Muhammet Ali Toksoy ise, “Bilimsel alanda kendini kanıtlamış bir okul olarak, sanat ve spora da ciddi destek oluyoruz. Bu şampiyonluk, doğru yolda olduğumuzun ispatı. Bu başarıların çok büyük fedakarlıklarla kazanıldığının bilincindeyiz. Başta antrenörümüz olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.