Dolar 32,5423
%0.09
Euro 34,8988
%0.68
Altın 2.435,820
%0.12
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirli taraftarlar 9 Eylül'de omuz omuza verecek

İzmirli taraftarlar 9 Eylül'de omuz omuza verecek

İzmir’in 6 köklü takımının taraftarları 9 Eylül'de bir araya gelerek İzmir’i aydınlatacak. Taraftar temsilcilerinin bugün yapması gereken basın toplantısı, Göztepe taraftarı Berkay Şenözhür'ün vefaatı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi

  • Ege Postası
  • 03.09.2013 - 09:51
YİĞİT İMİRDOĞAN – HABER SERVİSİ / İzmirli kulüp taraftarları İzmir’in kurtuluş günü 9 Eylül’de kentin dört bir yanını ışıl ışıl yapmaya hazırlanıyor. Göztepe, Karşıyaka, Bucaspor, Altay, Altınordu ve İzmirspor taraftar gruplarının katılacağı etkinlikte İzmirli taraftarlar omuz omuza gelerek İzmir’in kurtuluşunu kutlayacak. Her grup kendi semtinde ve körfez kıyısında meşaleler yakarak İzmir’i aydınlatacak.

TARAFTARLARDAN ORTAK AÇIKLAMA

"30 Ağustos 1922 günü Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile başlayan zafer, düşmanın 9 Eylül günü İzmirimizde denize dökülmesiyle tüm dünyaya duyurulmuştu. Bu yüzden 9 Eylül İzmirimizin kurtuluşu olduğu kadar, savaşın acımasız şartlarıyla büyük acılar çeken, kayıplar veren, milletimizin zafer günüdür. Bu zafer gününü, tüm İzmirlilerle birlikte İzmir tribünleri olarak kutlamak istiyoruz. 9 Eylül günü, kaçan düşmanın yaktığı İzmir'i, 9 Eylül gecesi İzmir Kulüplerinin taraftar ışığı ile aydınlatmak, tüm İzmirlilerle zaferi, bağımsızlığı kutlamak için buluşuyoruz" sözleri yer aldı.



CENAZE NEDENİYLE ERTELEME

Taraftar gruplarının bir araya gelerek 3 Eylül(bugün) yapacağı basın toplantısı ertelendi. Toplantı, Göztepe Yalı Derneği Başkanı Behçet Şenözhür’ün kardeşi ve aynı zamanda fanatik bir Göztepe taraftarı olan Berkay Şenözhür’ün trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesi nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.



GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Geçtiğimiz pazar gecesi Çeşme’de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 25 yaşındaki Berkay Şenözhür’ün cenazesi dün Balıklıova Mezarlığı’na defnedildi. Esendere Camii’nde kılınan cenaze namazına Berkay’ın Göztepeli dostlarının yanında diğer İzmir kulüplerinin taraftarları da katıldı. Karşıyaka, Altay, İzmirspor, Bucaspor kulüplerinin taraftarları, Göztepeli dostlarını acılı günlerinde yalnız bırakmadı. Son görevini yerine getirmek için cenaze namazına akın eden binlerce insan, namazın ardından “Berkay ölmedi, kalbimizde yaşıyor” sloganları attı.

BERKAY İÇİN HERKES ORADAYDI

Berkay’ı son yolculuğuna uğurlamaya Göztepe Teknik Direktörü Erhan Altın, Göztepe Futbol Direktörü Özgür Zengin, Göztepeli futbolcular, Kulüp çalışanları, Göztepeli taraftarlar ve yakın dostları geldi. Karşıyaka Taraftar Derneği Başkanı Okan Kırmacı, Karşıyaka Tribün Lideri Altar Toker, İzmirspor Taraftar Derneği adına Lemi Ölçer, Konak Belediye Başkanı Danışmanı Cenap Börühan, Özgür Turan Attila’nın babası Murat Attila, Barış Yengiloğlu, Çağatay Çağlar ve birçok spor basını çalışanı cenaze de hazır bulundu.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.