Dolar 32,2628
%0.17
Euro 34,8288
%-0.09
Altın 2.424,140
%-0.83
Bist-100 10.056,00
%-1.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’de Modern ve Çağdaş Dans seyirci ile buluştu

İzmir’de Modern ve Çağdaş Dans seyirci ile buluştu

İzmir’in ilk özel Modern Dans Topluluğu olan ModerndanceLAB bünyesinde Ege Sanat Merkezi Sahnesi’nde gerçekleşen gösterisi ile büyüledi.

  • Ege Postası
  • 23.10.2012 - 10:00

 İZMİR -Koreografik çalışmalarını Çek Cumhuriyeti, Almanya, Macaristan, Hollanda ve Portekiz’de sürdüren ve şimdi İzmir’e dönen genç sanatçı S. Cansu Ergin, uzun aradan sonra yeniden İzmir’de sahne aldı. Solo denemesinde; andaki yaşadıklarını, düşünce ve hislerini dönüştüren dansçı, dansında kendi ritmini oluşturup izleyici ile ortak bir his oluşturdu.  İzmir’in ilk özel Modern Dans Topluluğu olan ModerndanceLAB bünyesinde Ege Sanat Merkezi Sahnesi’nde gerçekleşen gösteri’de ikinci perdede Başak Güneş’in modern koreografisi, Kırmızı Başlıklı Kız eseri, topluluk dansçıları Fırat Tosun ve Ecem Özbey ile birlikte  sahne aldı. Fırat Neziroğlu projesi olan ModerndanceLAB, İzmir sanat izleyicisi için yeni deneyimler ortaya koyuyor. İzmir’de bu kültürün gelişmesi için çalışmalarına son hızla devam ediyor.

MODERNDANCELAB

İzmir'de, hayallerinin peşinden koşan bir grup arkadaşın, günlük hayatın şekillendirdiği koşullara karşı; paylaşma ve üretmeye yönelik kendiliğinden oluşturduğu bir topluluk...

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.