Dolar 32,5874
%0.35
Euro 34,8475
%0.33
Altın 2.503,520
%0.77
Bist-100 9.682,00
%1.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Zeytineli Köyü zeytin ile tanıtılacak

Zeytineli Köyü zeytin ile tanıtılacak

Kadının sosyal ve ekonomik hayata katılımına yönelik yaptığı çalışmaları hız kesmeden sürdüren Urla Belediye Başkan Sibel Uyar, Zeytineli Köyündeki kadınların talepleri üzerine zeytin işleme kursu açtı.

  • Ege Postası
  • 18.01.2017 - 09:37

Urla Belediyesinin her mahallede açtığı Liderlik Eğitimi kurslarına katılan Zeytinelili kadınlar köylerinde bu tarz kursların daha önce hiç açılmadığını belirtirken haftanın bir gününü kendilerine ayırdıkları için çok mutlu olduklarını ve birlikte bir şeyler paylaşabilmenin kendilerine verdiği sevinci dile getirerek Başkan Uyar’a teşekkür ettiler.

Urla Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından açılan kurslara katılan Zeytineli kadınları kendi projelerini kendileri yazdılar. Köylerini zeytin ile tanıtmayı hedefleyen kadınlar yaz aylarında açacakları üretici pazarından da gelir elde etmeyi planlıyorlar. Ayrıca Başkan Sibel Uyar’a köylerinde çay ocağı açmayı istediklerini ileten kadınlar Başkan’dan tam destek aldılar.

Zeytineli Köyümüzü zeytin ile tanıtacağız diyen Başkan, kadınlarımız hayatın her noktasında olmalı. Karar verme mekanizmalarında daha çok kadının yer alması adına elimden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğim” sözlerine yer verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.