Dolar 32,5023
%-0.12
Euro 34,9607
%0.38
Altın 2.430,250
%0.29
Bist-100 9.818,00
%0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Zeynel Bakıcı’dan 'disiplin’ yorumu: Hayret bir şey

Zeynel Bakıcı’dan 'disiplin’ yorumu: Hayret bir şey

Egepostası’nın ulaştığı Selçuk Belediye eski Başkanı AK Partili Zeynel Bakıcı, yerel seçimlerde parti aleyhine çalıştığı iddiasıyla disipline sevk edilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada şaşkınlığını dile getirdi, "Hayret bir şey" dedi. Bakıcı, "Hakikaten bir tezgah yapıldı. Çok çirkin şeyler" diye konuştu. Zeynel Bakıcı’dan 'disiplin’ yorumu

  • Ege Postası
  • 27.05.2019 - 16:51

DENİZ DOĞAN AKGÜN / EGEPOSTASI- AK Parti Selçuk İlçe Başkanlığınca, Selçuk Belediye eski Başkanı Zeynel Bakıcı ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin AK Partili üyesi Sema Yeşilçimen, yerel seçimde parti aleyhine çalıştıkları iddiasıyla kesin ihraç istemiyle disipline gönderildi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ise dosyayı işleme koymadı. Gelişen bu sıcak gelişmelerin ardından Egepostası’nın ulaştığı Selçuk Belediye eski Başkanı Zeynel Bakıcı yaptığı açıklamada şaşkınlığını dile getirdi.

Yaşananlar karşısında hem üzgün hem de şaşkın olduğunu belirten Bakıcı "Disipline verilme olayını yeni öğrendim. Onu da resmi bir ağızdan değil bir basın mensubu arayıp 'Böyle bir şey var doğru mu' diye sordu, o şekilde malesef öğrenmiş oldum" dedi.

Niye disipline verildiğini bilmediğini dile getiren Bakıcı tepkisini "Hayret bir şey" diye yansıttı.

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Halil Düztaş’ı aradığını ama telefonunu açmadığını belirten Bakıcı, "Dönüş yaparsa bana, bir açıklama yapacaktır diye düşünüyorum" dedi.

Sema Yeşilçimen'e "Sen olaydan haberdardın, neden haber vermedin" diye sorduğunda "Önemsemedim" yanıtı aldığını kaydeden Bakıcı, şunları söyledi: 

"Selçuk’a siyaset yapamk için gelmedim, hizmet etmek için geldim. Ancak siyasetin içinde buldum kendimi. Bu yaşananlar gerçekten çok üzücü. Hakikaten bir tezgah yapıldı.  Bu yapılanlar çok çirkin şeyler."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.