Dolar 32,3254
%0.23
Euro 34,9232
%-0.56
Altın 2.306,970
%1.29
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Zeybekci: İzmir hizmet istiyor

Zeybekci: İzmir hizmet istiyor

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci, İzmir'i karış karış gezdiğini ve vatandaşların hizmet beklentisinin yüksek olduğunu ifade ederek, 'İzmir hizmet istiyor” dedi.

  • Ege Postası
  • 26.03.2019 - 15:14

Ayşen Zeybekci İzmir'in Kınık, Bergama, Dikili ve Aliağa ilçelerinde ev ve teşkilat ziyaretlerinde bulundu. Kendisine yapılan davet üzerine MHP'nin Dikili ve Aliağa teşkilatlarını da ziyaret eden Zeybekci, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kendisine yöneltilen soruları tek tek cevaplayan Ayşen Zeybekci, vatandaşların artık hizmet istediğini belirterek, “1 Nisan’dan itibaren Nihat Bey ile birlikte İzmir dünya şehri olma yolunda adımlarını atacak” dedi.

Eşi Nihat Zeybekci'nin projelerini anlatan Ayşen Zeybekci, İzmir'in en geç iki yıl içerisinde büyük değişiklikler yaşayacağını vurgulayarak, “İki yıl içerisinde İzmir çok değişecek. Nihat Bey, projelerini İzmir'de hayata geçirdiği zaman İzmir bambaşka bir şehir olacak” dedi.

Sahada kadınlar ile birlikte hareket ettiklerini ve her zaman aktif olduklarını ifade eden Ayşen Zeybekci, sözlerine şöyle devam etti: Birlik ve beraberliğimiz bozulmasın diye biz inandığımız ve bildiğimizi vatandaşlara anlatıyoruz. İzmir'e hizmet geldi, bunu bazı ilçelerimizde açıkça görüyoruz. İzmir bazında baktığımız zaman Kınık, Ödemiş, Kiraz, Kemalpaşa bunların güzel örnekleri olduğunu biliyoruz” diye konuştu.

'Dünya devletleri İzmir'i tanımıyor'

İzmir'in dünya bazında tanınmış olması gerektiğini ancak bu anlamda bir yatırım yapılmadığını ifade eden Zeybekci, “İhracat yapan firmalara baktığımızda birçok şirketin bu şehirden ayrıldığını üzülerek söylüyorum. Çünkü İzmir, bu hizmetle bu anlayışla devam ederse, daha da gerilemek zorunda kalacak. Nihat Beyin dediği gibi İzmir'in turizmi yeniden canlandığı zaman, İzmir nelerden mahrum kaldığını görecektir. Toplantı salonu yok, oteller küçük. Nihat Bey'in amacı bu şehri önce yeniden kurmak, ardından da dünyaya tanıtmak ve yabancı yatırımcıları İzmir'e gelmesini sağlamaktır. Bunun için uygun mekanlar maalesef İzmir'de yok. İnsanlar İzmir'i görse, buradan ayrılmak istemez. Ama tesisler ve altyapı olmadığı müddetçe İzmir saklı kalmaya devam edecektir” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.