Dolar 32,5285
%0.25
Euro 34,8702
%0.43
Altın 2.485,170
%0.93
Bist-100 9.540,00
%0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Zeybekci'den WhatsApp hattı

Zeybekci'den WhatsApp hattı

İzmir’de büyük değişime imza atmaya hazırlanan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, bire bir görüşme şansı bulamadığı İzmirlilerle WhatsApp hattı aracılığıyla iletişim kuracak. (0 552 175 35 35) numaralı hatta İzmirliler tarafından gönderilecek her mesaj Zeybekci’ye ulaşacak ve istekler karşılık bulacak. Zeybekci böylece İzmirlilerin her sorunundan haberdar olacak. İzmirli yazacak o çözecek!

  • Ege Postası
  • 16.01.2019 - 10:56

Önceden duyurulan gün ve saatlerde ise ‘WhatsApp’tan halkla bizzat sohbet edecek olan Zeybekci, İzmirlilerle birlikte “İzmir Hikayesi”ne de imza atacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi durumunda halktan gelen bu isteklere öncelik vererek gündemine alacak olan Nihat Zeybekci, hazırladığı mega projelerini İzmirlilerin istekleri doğrultusunda geliştirecek. İzmir halkının onayını almayan hiçbir işi de uygulamaya koymayacağını dile getiren Zeybekci, kurulan WhatsApp hattıyla sadece halka hizmeti hedeflemediğini, vatandaşın acısına sevincine, gözyaşına ve kahkahasına ortak olmayı amaçladığını söyledi.

İZMİR’İ DİNLİYOR

“Hep birlikte hayal kurmaya var mısınız” diyen Zeybekci, adaylığının açıklanmasının ardından başladığı ilçeler ve metropoldeki ziyaretlerinde bire bir görüştüğü İzmirlilerden sorunlarını, taleplerini ve çözüm önerilerini dinlemeye de devam ediyor. Kent için seferberlik ilan ettiklerini söyleyen  Zeybekci, “Çok önem verdiğimiz bir işe başladık. Çok heyecanlıyız. İzmir’e dair söyleyecek sözü olan herkesi dinlemek istiyoruz. İzmir’in geleceğini hep birlikte belirlemek niyetindeyiz” dedi.  Nihat Zeybekci, “Gelin var olan potansiyel gücümüzü beraber ortaya çıkaralım. Farklılıklarımızı zenginliğe dönüştürelim. Konuşalım, tartışalım, birlikte çözüm bulalım” diyerek herkese çağrıda bulundu.

İZMİR TARİHİNDE İLK

Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Zeybekci, “Gelin ezberleri bozalım. Herkes İzmir’le ilgili aklındakileri hiç sınırlamadan ortaya koysun. Sizlerin fikrine ihtiyacımız var. İzmir’in geleceğine dair beraber beyin fırtınası yapalım ve tüm gücümüzle bu hayalleri el ele gerçekleştirelim” dedi.

Bu fikir alışverişiyle tarihe bir not düşmeyi amaçladıklarını söyleyen Nihat Zeybekci, İzmir’in kendi geleceğini kendi belirlemesinin kentin tarihinde bir ilk olacağının da altını çizdi. Bu konuda atılacak adımları da sıralayan Zeybekci, günlük gezilerinde halkla yaptığı görüşmelerde iletilen tüm dilek ve şikayetleri tek tek dikkate alacağının sözünü verdi. Zeybekci, İzmir’in sivil toplum kuruluşlarıyla yapılacak toplantıların da, halkın sesinin kendisine ulaşmasına katkı sağlayacağını vurguladı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.