Dolar 32,4434
%-0.13
Euro 34,7639
%-0.59
Altın 2.441,050
%0.2
Bist-100 9.920,00
%2.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Zeybekci'den MHP İzmir İl Başkanlığı'na sürpriz ziyaret

Zeybekci'den MHP İzmir İl Başkanlığı'na sürpriz ziyaret

Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekci MHP İzmir Teşkilatı’nı ziyaret etti. MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ile bir araya gelen Zeybekci önce AK Parti İl Teşkilatı ile daha sonra MHP Teşkilatı ile bir araya geldi. Başkan Şahin ziyaret için Zeybekci’nin “Benim artık iki il başkanlığım var” sözlerini hatırlattı ve nezaket ziyareti ifadelerini kullandı. Şahin, ‘Benim artık iki il başkanlığım var’ sözünü hatırlattı

  • Ege Postası
  • 16.07.2019 - 16:11

EGEPOSTASI- 31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci MHP İzmir İl Teşkilatını ziyaret etti. Yerel seçimlerin ardından İzmir’de çalışmalarını sürdüreceğini açıklayan Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekci MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ve yönetimiyle bir araya geldi. Zeybekci’ye MHP ziyaretinde AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de eşlik etti. 

“ZEYBEKCİ’NİN İKİ İL BAŞKANLIĞI VAR”

Ziyaretle ilgili konuşan Başkan Şahin, “Sayın Zeybekci  nezaket ziyaretinde bulundular. Uzun süredir İzmir’de değildi. Kendisi daha önce de ‘benim İzmir’de artık iki il başkanlığım var’ ifadeleriyle samimiyetini ortaya koymuştu. Bugün de önce AK Parti İzmir İl Başkanlığı’na daha sonra sayın Kerem Ali Sürekli ile birlikte bize geldi” ifadelerini kullandı. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.