Dolar 32,5884
%0.35
Euro 34,7964
%0.19
Altın 2.507,870
%0.94
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Zeybekci'den İzmir mesajları... Mazeret yok yola devam

Zeybekci'den İzmir mesajları... Mazeret yok yola devam

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, Halkapınar Kapalı Spor Salonu’nda bir konuşma yaparak İzmir’de gönülleri fethetmeye geldiklerini söyledi. "İzmir’i şahlandıracak projelerimiz hazır, Ocak ortasında paylaşacağız" diyen Zeybekci, "İzmir’de mazeretler dönemi bitecek.. Mazeret yok yola devam" dedi. Zeybekci'den İzmir mesajları

  • Ege Postası
  • 05.01.2019 - 15:08

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İzmir’in ilklerin kenti olduğunu ancak hakettiği noktada olmadığını vurgulayan Nihat Zeybekci, “31 Mart İzmir için tarihi bir gün ve dönüm noktası olacaktır. Ülkemiz ve dünyanın günümüzde başdöndürücü bir şekilde değiştiği, geliştiği bugünlerde maalesef İzmirimiz bahaneler ve mazeretler nedeniyle bu gelişimin büyük oranda ıskalamıştır. İdeoloji kılıfına bürünmüş beceriksizlikler İzmirimizin zamanını çalmıştır. İzmirimizde mazeretler dönemi  bugün itibariyle bitecektir” dedi.

İZMİR’DE 3 ALTIN KURALI UYGULAYACAĞIZ

Zeybekci, İzmir’de 3 altın kuralı uygulayacaklarını kaydederek, İzmir için hazırladıkları projelerin hazır oludğunu ve Ocak ayı ortasında bunları açıklayacaklarını söyledi.

PROJELERİMİZ HAZIR, OCAK ORTASINDA PAYLAŞACAĞIZ

Zeybekci, “Hayat felsefemizi bugüne kadar olduğu gibi İzmir’de 3 altın kural üzerine bina edeceğiz. Asla yalan söylemeyeceğiz. Söz verdik mi canımız pahasına tutacağız ve emanete hıyanet etmeyeceğiz, ettirmeyeceğiz. İzmir’in eksiklerini gayet iyi biliyoruz. Yüzlerce ekip arkadaşımızla yoğun bir çalışmaya girdik. İzmir’i şahlandırcak projelerimiz şu an için hazırdır. Ocak ortasında hemşehrilerimizle paylaşacağız. Bu projelerimiz zatı alinizlerin desetğiyle İzmirimiz hak ettiğini alacaktır” ifadelerini kullandı.

ZEYBEKCİ’NİN KONUŞMASININ SATIR BAŞLARI:

İzmir milletimiz için hem kurtuluşun hem de kuruluşun simgesidir. 9 Eylül tarihinin belleklerimizdeki yeri 29 Ekim kadar kuvvetlidir. Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk ve silahlı arkadaşlarının Samsun’da yaktığı ateş Ege’de harlanmıştır. İzmir’i bayrağın adı olmuştur. İzmir’in ve Egenin efeleri, zeybekleri ve kızanları İzmir için ve İzmir aşkıyla şahadete ermişlerdir. Hasan tahsin tarafından İzmir’de atılmıştır. Yüzbaşı Şerafettin Bey şanlı bayraığımızı Hükümet Konağı’na asmıştır.

İZMİR İLKLERİN KENTİ OLMUŞTUR

Ülkemizde ilk futbol takımı da İzmir’de kurulmuş ve İzmir’de oynanmıştır. İlk iktisat kongresi de İzmir’de toplanmıştır. Gazi Mustafa Kemal’in girişimleriyle çok partili hayata geçişin adımları da İzmir’de atılmıştır. Demokrat Parti’nin temelleri ve harcı da İzmir’de atılmıştır. İlk uluslararası fuar İzmir’de toplanmış. Akdeniz olimpiyatlar ıve Universiad’ta İzmir’de gerçekleşmiştir.

31 MART AKŞAMI İZMİR İÇİN TARİHİ BİR GÜN VE DÖNÜM OLACAKTIR

İzmir bir tarım, turizm, ulaşım, lojistik, sağlık, kültür yani İzmir yaratılıştan herşeyin şehridir. Güzelliklerin şehridir. Saygıdeğer Cumhurbaşkanım maalesef İzmir bugün haketmediği bir yerdedir. Ülkelerin yarışından ziyade  şehirlerin yarışı vardır günümüzde. Allah’ın izniyle, zatı alinizin talimat ve destekleriyle İzmirimiz hakettiği yere mutlaka ve mutlaka ulaşacaktır. 31 Mart İzmir için tarihi bir gün ve dönüm noktası olacaktır. Ülkemiz ve dünyanın günümüzde başdöndürücü bir şekilde değiştiği, geliştiği bugünlerde maalesef İzmirimiz bahaneler ve mazeretler nedeniyle bu gelişimin büyük oranda ıskalamıştır. İdeoloji kılıfına bürünmüş beceriksizlikler İzmirimizin zamanını çalmıştır. İzmirimizde mazeretler dönemi  bugün itibariyle bitecektir.

31 MART AKŞAMINA KADAR İZMİR’DE GÖNÜLLERİ FETHEDECEĞİZ

İzmirimizde sloganımız mazeret yok, yola devam diyoruz. İzmirimize soruyorum, İzmir’de mazeretler bitecek m? İzmir’de bahaneler bitecek m? İzmir’de beceriksizler gidecek m? Allah’ın izniyle bu bahanelerin ve mazeretlerin ve beceriksizliklerin İzmir’in önünden çekildiğini hep beraber göreceğiz. Devam eden projelerimiz muhteşem. Çanakkale Köprüsünü Aliağa ve Çandarlı üzerinden bağlanması, Ankara İzmir hızlı treni, Antalya-İzmir hızlı treni ve otoyolu muhteşem, yüzyılın projeleri. İzmir bu projelere hazır m? Maalesef hayır. İzmir bu projeler tamamlandığında bu yüzyılın projelerine hazır hale gecek. 31 Mart akşamına kadar İzmir’de gönülleri fethedeceğiz. Yunus’un dediği gibi biz gönüller yapmaya geldik.

ASLA YALAN SÖYLEMEYECEĞİZ, SÖZ VERDİK Mİ TUTACAĞIZ, EMANETE HIYANET ETMEYECEĞİZ

İzmir, ey güzel İzmir. Gönüller yapmaya, fethetmeye, İzmir’in kalbine girmeye hazır mıyı? Yollar, köprüler, körfez geçişi, parklar, bahçeler, spor salonları, alt yapı ve üst yapı yapmadan önce gönülleri yapacağız. Aşkımızı, sevdamızı anlatırken aynı zamanda dinleyen, ayrıştıran değil birleştiren olacağız. İnsanımızın rızasının alınmadığı, gönlünün yapılmadığı işten hayır gelmez. Gönül kırmayacağız. Bir kez gönül yıktıysan o kılıdğın namaz edğil, 72 millet dahi elin yüzün yumaz edğil. Bugüne kadar gönül kırmadık. Söz verip de yerine getirmediğimiz hiçbir sözümüz yoktur. Hayat felsefemizi bugüne kadar olduğu gibi İzmir’de 3 altın kural üzerine bina edeceğiz. Asla yalan söylemeyeceğiz. Söz verdik mi canımız pahasına tutacağız ve emanete hıyanet etmeyeceğiz, ettirmeyeceğiz.

İZMİR’İ ŞAHLANDIRACAK PROJELERİMİZ HAZIR

İzmir’in eksiklerini gayet iyi biliyoruz. Bir buçuk aydır şehrin kanaat önderleriyle, stk’larla, teknokratlarla biraraya gelerek, kimi zaman üniversite hocalarımızla kimi zaman gençlerimizle, çocuklarımızla, esnafla biraraya gelerek tespit ettik. Yüzlerce ekip arkadaşımızla yoğun bir çalışmaya girdik. İzmir’i şahlandırcak projelerimiz şu an için hazırdır. Ocak ortasında hemşehrilerimizle paylaşacağız. Bu projelerimiz zatı alinizlerin desetğiyle İzmirimiz hak ettiğini alacaktır.

KİMSE İZMİR’E GÖLGE ETMESİN

İzmir’i Anadolu’ya ve Türkiye’ye küstürdüler. Kimse beceriksizliklerinin ideolojik kılıflarla İzmir’in vaktini çalmasına ve istismar etmesine İzmirlilerle  beraber müsaade etmeyeceğiz. Kimse İzmir’e gölge etmesin. Muassır medeniyet yolculuğumuzun ilk lideridir İzmir. Muassır medeniyetimizin şimdiki lideri Recep Tayyip Erdoğan’dır.

HAKİM OLMAYA DEĞİL...

Biz hakim olmaya değil hadim olmaya geldik. Biz hizmetkar olmaya geldik. İzmir’i almaya değil kendimizi İzmir’e vermeye geldik. İzmir’in kalbine girmeye geldik. Sevdamızı İzmir’e anlatmaya geldik. İzmir her türlü övgüyü hak ediyor. Ama büyük halk ozanı büyük usta Neşet Ertaş’ın ifadeleriyle, güzelsin asil duruşlu. Medenisin hoşgörülü. Olduğun gibi içli dışlı. Güzel İzmir sana geldim. Hiçbir ayrım gözetmeden İzmirimizde yaşayan her birey bizim kardeşimizdir, ailemizdir. Girilmedik gönül çalınmadık kapı bırakmayacağız.  Bu süreci birlik beraberlik ve kardeqşlik şuuruyla, Cumhur İttifakına yakışır şekilde tüm İzmirli hemşehrilerimizle beraber yürüyeceğiz.

31 MART AKŞAMI GÜNDOĞDU’DA, KONAK’TA ZEYBEK OYNAMAYA VAR MIYIZ'

Bize tebliğ ettiğiniz İzmirimize hizmetkarlığı bir fırsat olarak görüyor, zatı alinize minnettarlığımı sunuyorum. Muhteşem yol arkadaşlarıma bir kez daha sormak istiyorum; mazeretleri, bahaneleri bitirmeye var mıyı? 31 Mart akşamı konak’ta Gündoğdu’da hep birlikte zeybek oynamaya var mıyı? 1 Nisan sabahı Anadolu’ya güneşin İzmir’den doğduğunu seyretmeye var mıyı? Siz varsanız Allah’ın izniyle bu iş olmuş demektir. Artık mazeret yok, yola devam  diyoruz. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.