Dolar 32,4629
%-0.07
Euro 34,6956
%-0.79
Altın 2.435,310
%-0.04
Bist-100 9.910,00
%1.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Zeybekci'den İl Başkanı Sürekli'ye ziyaret

Zeybekci'den İl Başkanı Sürekli'ye ziyaret

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AK Partili Nihat Zeybekci, AK Parti İzmir İl Başkanlığı görevine atanan Kerem Ali Sürekli'yi ziyaret etti. Zeybekci'den İl Başkanı Sürekli'ye ziyaret

  • Ege Postası
  • 22.04.2019 - 19:19

EGEPOSTASI- 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Başkan Adayı AK Partili Nihat Zeybekci, seçimin ardından görevinden istifa eden Aydın Şengül'ün yerine, İzmir İl Başkanı olarak atanan Kerem Ali Sürekli'yi il başkanlığında ziyaret etti.

Görüşmede, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ ile AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan da yer aldı.

Zeybekci'nin, "İzmir’de gönüllere girdik ama sandıklarda beklediğimiz gibi yansımadı. Mazeret yok, hedef 2023 ve 2024 seçimleri. Hazırlıklara şimdiden başlayacağız. Birlik ve beraberlik zamanı o sebeple kimseyi dışarıda bırakmayacağız.  Hep beraber çalışacağız.” dediği ifade edildi.

Ziyareti sosyal medyadan duyuran İl Başkanı Sürekli, "İl Başkanlığımıza gerçekleştirdiği ziyarette teşkilatımızla buluşan, şahsıma başarı dileklerini ileten Ekonomi eski Bakanımız ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Nihat Zeybekci’ye teşekkür ediyorum. Sayın Bakanımız, bilgi ve deneyimiyle bize her zaman rehber olacaktır" mesajını paylaştı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.