Dolar 32,3840
%0.21
Euro 35,0556
%-0.03
Altın 2.326,900
%0.28
Bist-100 9,13
%0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Zeybekci bu isimleri mi istiyo? AK Parti'de Sulayıcı ve Sürekli bombası

Zeybekci bu isimleri mi istiyo? AK Parti'de Sulayıcı ve Sürekli bombası

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün istifasının ardından kulisler hareketlendi. Kimin il başkanı olacağı merakla beklenirken kulislere Emrun Sulayıcı ve Kerem Ali Sürekli ismi bomba gibi düştü. Zeybekci bu isimleri mi istiyor'

  • Ege Postası
  • 14.04.2019 - 11:55

EGEPOSTASI- AK Parti İzmir İl Teşkilatında   Aydın Şengül'ün beklenmedik istifasıyla yaşanan deprem sürerken, gözler genel merkeze çevrildi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevlendirilen Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir bugün İzmir'de, il yönetcileri, ilçe başkanları, belediye başkanları ve Büyükşehir Belediye meclis üyelerini dinleyerek "Yeni il başkanı kim olsun" soruna yanıt almaya çalışacak. Öte yandan geçtiğimiz günlerde "Bundan sonra İzmir'deyim"  açıklaması yapan AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'den, il başkanlığı için hamle geldiği iddia edildi.

ZEYBEKCİ'NİN GÖNLÜNDEKİ İSİMLER

Zeybekci'nin, parti genel merkezinde görüşmeler yaptığı, il başkalığı için aynı zamanda hemşehrisi olan ve üç dönem il yönetminde görev alan, Bülent Delican döneminde başkan vekili olan Emrun Sulayıcı ve AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi - 25-26. Dönem AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli isimleriyle ilgili nabız yokladığı öğrenildi. Zeybekci'nin bu iki isimle ilgili talebinin olacağı ve görüşmeler yapacağı öğrenildi.  

DİĞER TARAFTAN ADAYLIK İÇİN İSMİ GEÇENLER

Seferihisar İlçe eski Başkanı ve Belediye Başkan adayı Hamit Nişancı, Kemalpaşa Belediye eski Başkanı Arif Uğurlu, Buca eski ilçe başkanı ve Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan, Maksut Karaosmanoğlu, MÜSİAD eski Başkanı Ümit Ülkü, eski Milletvekili İlknur Denizli, İl Yönetim Kurulu üyesi Avukat Aykut Dilencik, Teşkilat Başkanı Tanfer Kemerli, eski İl Yönetim Kurulu üyesi ve Anadolu Birliği Başkanı Veysel Güldoğan, Çiğli İlçe eski Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Adnan Yılmaz'ın da adı il başkanlığı için geçiyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.