Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Zeybekci: Atatürkçülük bu değil

Zeybekci: Atatürkçülük bu değil

İzmir’de biriken sorunları bugüne kadar çözüm üretmeyenlerle ilgili İzmirlilerin gereğini yapacağını ifade eden AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, “Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyet hedefinde ne yaptın, kente ne kazandırdın. Atatürkçülük bu değil” diye konuştu. AK Partili Zeybekci esnaf ve Kütahyalılarla buluştu

  • Ege Postası
  • 13.02.2019 - 09:02

Çankaya’da esnafla kahvaltıda bir araya gelen Nihat Zeybekci, İzmir’in sorunlarına bugüne kadar müdahale edilmediğinden biriktiğini, çözümünün her geçen gün zor hale geldiğini söyledi. Bazılarının İzmir’in sorunlarını, kenti daha iyi yere getirecek projeleri tartışmak yerine ideolojik kılıflarla beceriksizliklerini örtmeye çalıştığına vurgu yapan Zeybekci, İzmirlilerin artık buna izin vermemesini istedi, şöyle konuştu:

“İzmir’de hayat tarzı tartışması çıkarmak, topu taca atmaktır. Bazı konuları öcü gibi İzmirliler’in önüne koyanlar iyi niyetli değiller. Bunları konuşmak İzmir’e haksızlıktır, gericilik, yobazlıktır. Atatürk, Cumhuriyetimizin kurucusu, milletin baş tacı, sadece Türkiye’nin değil kültür coğrafyasının lideridir. Bir partinin sınırları içerisine hapsederek, kimse Atatürk’e haksızlık yapamaz. Atatürkçülük bu değil. Atatürk, Kurtuluş Savaşı’nın ardından İzmir’de yaptığı İktisat Kongresi’nde ‘asıl savaş iktisadi bağımsızlık için yeni başlıyor’ diyor. Türkiye’nin muasır medeniyetler seviyesine gitmesini hedef gösteriyor. Bunun için sen ne yaptın, İzmir’e ne kazandırdın'”

KÜTAHYALILAR’LA BULUŞTU

İzmir Kütahyalılar Derneği organizasyonuna da katılan Zeybekci, Türk bayrakları ve “İzmir’in efesi Nihat Zeybekci” sloganlarıyla coşkulu şekilde karşılandı. Kentin sorunlarını bildiğini ve “10 Numara İzmir” projeleriyle bu sorunları kısa sürede gidereceklerini bildiren Zeybekci, projelerin kentin yaşam kalitesini yükseleceğini ifade etti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.