Dolar 32,5382
%-0.03
Euro 34,8687
%0.01
Altın 2.426,340
%-0.16
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Zeybekci ailesinin mutlu günü

Zeybekci ailesinin mutlu günü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'nin oğlu Atilla Zeybekci ile Elif Sertkan çiftinin, Denizli Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki nikah töreninde şahitlik yaptı. Nikah törenine İzmir'den yoğun katılım sağlanırken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül de nikahta yer aldı. İzmir'den Denizli'ye akın ettiler...

  • Ege Postası
  • 15.12.2018 - 11:38

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekci'nin oğlu Atilla Zeybekci ile Elif Sertkan çiftinin, nikah törenine katıldı.

Törende, TBMM Başkanı Binali Yıldırım'a eşi Semiha Yıldırım da eşlik etti.

Denizli Kongre ve Kültür Merkezi'nde, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan'ın kıydığı nikahta, Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli nikah şahitliği yaptı.

Öte yandan nikah törenine başta AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül olmak üzere İzmir teşkilatından yoğun katılım oldu. AK Parti İzmir milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve il yöneticileri de yer aldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da gelen davet üzerine törene katılım gösterdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.