Dolar 32,3298
%0.24
Euro 35,0481
%-0.21
Altın 2.284,020
%0.28
Bist-100 8,98
%1.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yusuf Tırpancı tamam spor yatırımlarına devam

Yusuf Tırpancı tamam spor yatırımlarına devam

Koronavirüs sürecinde de fiziki yatırımlara ara vermeyen Bornova Belediyesi, amatör futbol kulüplere ev sahipliği yapan Yusuf Tırpancı Sahası’nı yeniledi.

  • Ege Postası
  • 24.06.2020 - 10:55

 Geçmişte sadece protokol kısmının üstü kapalı olan tribünlerin tamamını kapatan Bornova Belediyesi,  tesisi büyüterek soyunma yeni odaları inşa etmeye başladı.Maçların durduğu bu dönemi değerlendirerek inşaat çalışmalarını hızlandırdıklarını ifade eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Bornova spor ve sporcu kentidir. Biz de buna uygun olarak Yusuf  Tırpancı Sahası’nın olduğu alanı bir spor kompleksine dönüştürüyoruz” dedi. 

Bornova’nın İzmir’de en çok amatör kulübün faaliyet gösterdiği ilçe olduğuna dikkat çeken Başkan İduğ, “Bu zenginliğin getirdiği sorumlulukla mevcut tesislerimizi yeniliyor, yeni tesisler yapıyoruz. Bölgesel Lig maçlarının da oynandığı sahaya ait tribünün tamamını, futbolseverlerin daha konforlu bir ortamda maç izleyebilmesi için kapalı hale getirdik. Bornova’ya yakışanı bu. Konteyner soyunma odalarının yerine de tribünlerin alt kısmında yeni soyunma odaları yapıyoruz. Yusuf Tırpancı Sahası yeni sezonda yepyeni haliyle kulüplerimize ve futbolseverlere ev sahipliği yapacak ” diye konuştu.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.