Dolar 32,3701
%0.16
Euro 34,9552
%-0.31
Altın 2.325,270
%0.21
Bist-100 9,08
%0.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yürek sızlatan fotoğraf karesi

Yürek sızlatan fotoğraf karesi

Uzman Çavuş Turan Çevik önceki gün GATA'da şehit düştü. Cenazesi uçakla Ankara'dan Adıyaman'a götürüldü. Uçakta, tabutunun başında hem babası hem de oğlu vardı. O kare yürekleri sızlattı

  • Ege Postası
  • 30.04.2016 - 09:51

Bingöl'den geçici görevle gittiği Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde geçen Salı günü girdikleri binada, teröristlerin döşediği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanıp tedaviye alındığıGATA'da dün gece şehit olan Piyade Uzman Çavuş Turan Çelik'in cenazesi, öğle saatlerindeAnkara'dan uçakla memleketi adıyaman'a getirildi.

Şehit Uzman Çavuş Çelik'in babası Mehmet Ali Çelik, kucağında 10 aylık torunu Eymen ile birlikte havaalanına inen uçakta bulunan oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutunun başında bekledi. Şehidin tek çocuğu Eymen Çelik, dedesinin kucağında olup bitenden habersizken, Mehmet Ali Çelik bir süre gözyaşı döktü.

Şehit Uzman Çavuş Çelik'in cenazesi Fatih Mahallesi'ndeki baba evine götürülerek burada helallik alındı. Şehit Uzman Çavuş Çelik, daha sonra Yeni Mezarlık Camisi'nde için ikindi vakti cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine, TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, Vali Mahmut Demirtaş, Ak Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Garnizon Komutanı Albay İbrahim Koyuer, şehidin babası Mehmet Ali Çelik, annesi Asiye Çelik, eşi Sümeyye Beyza Çelik, ağabeyi Emrah Çelik, kardeşi Serdar Çelik, yakınları ve çok sayıda kişi katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.