Dolar 32,3789
%0.19
Euro 35,0323
%-0.09
Altın 2.326,490
%0.26
Bist-100 9,14
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yüksel Çakmur örgüt turunda... İl başkanlığına aday olacak mı'

Yüksel Çakmur örgüt turunda... İl başkanlığına aday olacak mı'

İzmir Büyükşehir Belediye eski Başkanı CHP’li Yüksel Çakmur’un il başkanlığına aday olacağı iddiası kulislerde iyiden iyiye konuşulurken, Çakmur örgüt turuna çıktı. Yüksel Çakmur örgüt turunda

  • Ege Postası
  • 16.01.2020 - 14:59

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye eski Başkanı CHP’li Yüksel Çakmur’un 8 Şubat'ta yapılacak CHP İzmir İl Kongresi'nde il başkanlığına aday olacağı iddiası kulislerde iyiden iyiye konuşulurken, Çakmur'dan flaş bir hamle geldi.

Daha önceki açıklamalarında örgütü işaret eden Çakmur ilçe ziyaretleri gerçekleştiriyor. Çakmur, en son Dikili İlçe Başkanı Hasan Altıparmak ile Bergama İlçe Başkanı Mehmet Ecevit Canbaz'ı ziyaret ederek, üyelerle bir araya geldi. Şu ana kadar gerçekleşen ilçe kongrelerinin çoğuna katılıp hararetli konuşmalarıyla dikkat çeken Çakmur,  "il başkanlığına aday mısınız'" sorusuna şöyle yanıt vermişti; 

“İl başkanlarını, milletvekillerini yukarısı değil örgüt belirlemelidir. Örgütte biat kültürünü değil özgür insanı görmek isterim. Ben bir yere adayım diye hiçbir zaman atmadım. Kim il başkanı, milletvekili olacaksa bunu örgüt belirlemeli, önermeli. Örgütün ne diyeceğini her zaman önemserim.” 

Açık açık 'adayım' demese de Çakmur'un ilçe turlarına çıkması ve örgütün nabzını tutması 'il kongresinde aday olacak' yorumlarına neden oldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.