Dolar 32,3817
%0.2
Euro 35,0295
%-0.1
Altın 2.326,350
%0.26
Bist-100 9,14
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel yeniden Ankara'da

Yücel yeniden Ankara'da

Bir süre önce Ankara’ya giderek genel merkez yöneticilerine İzmir raporunu sunan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, aday adaylığı için istifa süresinin sona ermesine iki gün kala, tekrar Ankara’ya gitti. Yücel’in CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve genel başkan yardımcıları ile görüşmesi bekleniyor. Yücel yeniden Ankara'da

  • Ege Postası
  • 10.10.2018 - 14:53

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP’de belediye başkan ve meclis üyeliği aday adaylığı için istifa süresi 12 Ekim Cuma günü dolarken, aday adaylığı başvurusu süresi ise 19 Ekim’de sona erecek. Birçok ilçe başkanı aday adaylığı için istifasını sunarken, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de, yerel seçim sürecinde izlenecek yol ve yöntemleri değerlendirmek amacıyla bir kez daha Ankara’ya gitti.

Partisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve genel başkan yardımcıları ile görüşmesi beklenen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in, kaybedilen 8 ilçenin adayının erken açıklanması başta olmak üzere, her ilçeye özel yöntemlerle aday belirlenmesi ile yerel seçim çalışmalarına yönelik karşılıklı değerlendirmede bulunacağı kaydedildi. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.