Dolar 32,5379
%0.16
Euro 34,9148
%-0.16
Altın 2.436,950
%0.03
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel ve Soyer'den İmamoğlu'na tebrik; Ne mesaj verdiler'

Yücel ve Soyer'den İmamoğlu'na tebrik; Ne mesaj verdiler'

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Twitter hesabından yaptıkları paylaşımda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’nu tebrik etti. Yücel ve Soyer'den İmamoğlu'na tebrik

  • Ege Postası
  • 17.04.2019 - 17:34

EGEPOSTASI- Mazbatasını alarak resmen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ekrem İmamoğlu'na tebrik mesajı yağıyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Kentlerimiz arasında kuracağımız vizyon ortaklığıyla çok daha müreffeh bir Türkiye'nin tohumlarını serpeceğiz" mesajı paylaşırken, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak başta İmamoğlu'nu ve canla, başla, uykusuzca demokrasi mücadelesi veren mevkidaşı Dr. Canan Kaftancıoğlu olmak üzere tüm CHP İstanbul İl örgütünü tebrik etti. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, seçimden 17 gün sonra mazbatasını almasının ardından, sosyal medyadan tebrik mesajları yağarken, Twitter, İzmir CHP'den gelen mesajlarla doldu. Dün gece katıldığı televizyon programında "O mazbata mutlaka teslim edilecek" diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bugün sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı değerli dostum Ekrem İmamoğlu’nu bu önemli görevi nedeniyle tebrik ediyorum. Kentlerimiz arasında kuracağımız vizyon ortaklığıyla çok daha müreffeh bir Türkiye'nin tohumlarını serpeceğiz. Umutsuzluğu hayatlarımızdan topyekün söküp atacağız" dedi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de sosyal medya paylaşımında "İstanbul’a bahar gelmesi için canla, başla, uykusuzca demokrasi mücadelesi veren başta mevkidaşım Dr. Canan Kaftancıoğlu olmak üzere tüm CHP İstanbul İl örgütünü şahsım ve İzmir örgütü adına tebrik ediyorum. Tüm süreçte soğukkanlı ve sakin tutumu, sergilediği muhteşem performansı ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını sonuna kadar hak eden sn. Ekrem İmamoğlu’na başarılar diliyorum.
Yolun açık olsun Ekrem Başkan. #martınsonubaharoldu" mesajını paylaştı.

 

NE DEDİLER'

Milletvekili Sevda Erdan Kılıç: Mazbatayı almadan İzmire dönmeyeceğiz demiştik. Söz verdiğimiz gibi aldık ve Büyükşehire gidiyoruz.

Milletvekili Mahir Polat: Gelen bahar Sn.Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun eseridir. Babası kendisine vasiyetinde “Siz dik durun; eğri, belasını bulur.” demişti. Dik durdu, eğilmedi; elbirliği ederek ülkeye 31 Mart'ta bahar geldi. Ne mutlu o güzel babayı yanıltmayan oğula ve o oğulu doğrulayan tarihe.

Milletvekili Mehmet Ali Çelebi: Tarihe çerçeveledik, çocuklarımıza mirastır bu güzel gün:

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur: Uzun süren haklı mücadelesinde sabırla ve büyük bir sağduyu göstererek süreci yürüten Sayın Ekrem İmamoğlu'nu yürekten kutluyorum. Sonunda İstanbul'un iradesi kazandı ve Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldı. Tebrikler İmamoğlu!

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran: Hak, hukuk, adalet kazandı, bahar kazandı! Mazbatasını alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı @ekrem_imamoglu 'nu, 17 gün boyunca adalet için çalışan tüm gönüllüleri ve 16 milyon İstanbullu'yu tebrik ediyorum.

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya: Büyük bir demokrasi mücadelesi vererek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Sayın Ekrem İmamoğlu’nu kutluyorum. Kimsenin hakkını yemedik, kimseye de hakkımızı yedirmeyiz. Yolun açık olsun Ekrem Başkan.

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel: Mazbata Geldi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.