Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel ve Kırkpınar arasında görüşme trafiği

Yücel ve Kırkpınar arasında görüşme trafiği

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar arasında meclis üyeliği görüşme trafiği tüm hızıyla sürüyor. İYİ Parti-CHP ittifakında sıra meclis üyeliklerinin paylaşımında

  • Ege Postası
  • 09.02.2019 - 15:07

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP ve İYİ Parti’nin İzmir’de de yaptığı ittifak kapsamında Tire ve Kiraz ilçelerinde CHP aday göstermeyecek, 23 ilçede İYİ Parti, CHP’nin ilçe belediye başkanlarını ve büyükşehirde de CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak gösterdiği Tunç Soyer’i destekleyecek. 5 ilçede ise Karşıyaka, Konak, Torbalı, Selçuk ve Urla'da da iki parti adayları ayrı ayrı seçmenin karşısına çıkacak. 

DÜN CHP’DE, BU SABAH İYİ PARTİ’DE SAATLER SÜREN GÖRÜŞME

İlçe belediye başkan adayları noktasında anlaşan ancak meclis üyeliği noktasında görüşmelere henüz başlayan CHP ve İYİ Parti arasındaki görüşme trafiği dün itibariyle daha da hızlandı.

YÜCEL VE KIRKPINAR ARASINDA MECLİS ÜYE ADAYLARININ PAYLAŞIMI TRAFİĞİ

Edinilen bilgilere göre, dün CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, partisinin il binasında mevkidaşı İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ile 3 saate varan bir görüşme gerçekleştirdi. Her iki partinin il başkanı bu görüşmenin ardından bu sabah saat 10.00 sularında da İYİ Parti il binasında hangi ilçede kaç meclis üyeliği hakkında ortak bir karara varmak için görüştü.

CHP İL BAŞKANI YÜCEL, İYİ PARTİ’NİN TALEBİNİN ALTINDA BİR SAYI ÖNERDİ ANCAK..

İYİ Parti’nin büyükşehir ve 28 ilçede CHP adaylarını destekleme kararlarına karşılık olarak daha fazla meclis üyeliği talep etmesi noktasında olduğu öğrenilirken, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in ise İYİ Parti’nin talebinin çok altında bir rakam sunduğu kaydedildi.

TABANIMIZI ÇALIŞTIRMAK İÇİN DAHA FAZLA MECLİS ÜYESİ…

Öte yandan görüşmelerde, İYİ Parti İl Başkanı Kırkpınar’ın CHP İl Başkanı Yücel’den,  “Tabanımızı çalıştırmak için, seçimde biz de varız’ demek için meclis üyeliği sayısının arttırılması gerekiyor. Bir pazarlık yapmak niyetiyle bunları konuşmuyorum” dediği öğrenildi.

YÜCEL, İLÇE BAŞKANLARI VE MİLLETVEKİLLERİYLE DE GÖRÜŞECEK

Yaşanan görüşme trafiğinde Kırkpınar’ın taleplerini ilçe ilçe not alan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in partisinin ilçe başkanlarıyla ve milletvekilleriyle görüştükten sonra karar verebileceğini İYİ Parti İl Başkanı Kırkpınar’a ilettiği öğrenildi.

YÜCEL, MİLLETVEKİLLERİYLE BUGÜN GÖRÜŞECEK

İYİ Parti-CHP İzmir başkanlıklarının kaç ilçede, kaç meclis üyeliği noktasında anlaşacağının görüşmeler sonunda netleşmesi beklenirken; CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, konuyu bugün saat 15.00’te partisinin milletvekilleriyle de görüşecek ve onların görüşünü alacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.