Dolar 32,5437
%0.01
Euro 34,9217
%0.27
Altın 2.427,060
%0.16
Bist-100 9.675,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel, Pala ve Kılıç’ı ağırladı

Yücel, Pala ve Kılıç’ı ağırladı

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’i bugün Menderes İlçe Başkanı Ahmet Pala ve beraberindeki heyet ziyaret ederek görevinden dolayı tebrik etti. Yücel’in ikinci konuğu ise PM Üyesi Sevda Erdan Kılıç oldu. Yücel tebrikleri kabul etmeye devam ediyor

  • Ege Postası
  • 18.01.2018 - 14:53

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel göreve gelmesi ardından tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam etti. Yücel İl Yönetim Kurulu toplantısı öncesinde makamında Menderes İlçe Başkanı Ahmet Pala ve beraberindeki heyeti ağırlayadı. Yücel’i tebrik eden Pala, Menderes hakkında bilgi verdi ve gençleştirdiğini söyledi. Yeni döneminde il başkanlığının da verdiği görevleri yerine getirerek 2019’a partiyi taşımak için ellerinden gelen çabayı bölgelerinde yapacaklarını söyledi. Şu anki belediyenin de bulunduğu durumu değerlendiren Pala delege seçimleri hakkında da bilgi verdi. Pala “1 günde delege seçimlerini 46 sandıkla tamamladık” ifadelerini kullandı.  En genç il yöneticisi olarak ikinci döneminde de görev yapan Hande Deniz Şentürk’ün İl de ilçelerini en iyi şekilde temsil ettiğini de ifade etti.

Yücel’in bir diğer konuğu ise PM Üyesi Avukat Sevda Erdan Kılıç oldu. Kılıç Yücel’i görevinden dolayı tebrik ederek, “CHP’deki gençleşmenin 2019’da iktidara giden yolda ayrı bir güç enerji katacağına inanıyorum. Genç ama eğitimli, donanımlı, meslektaşım ve arkadaşım Yücel’e ve yönetimine İzmir’de yapacakları her türlü çalışmada tam destek vereceğimi bir kez daha ifade ediyorum. Yönetimin bize İzmir’de vereceği her türlü görevde de elimizden gelenin fazlasını ortaya koyacağıma söz veriyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.