Dolar 32,3397
%0.28
Euro 35,1220
%0
Altın 2.312,910
%1.55
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel Özen sonsuzluğa uğurlandı

Yücel Özen sonsuzluğa uğurlandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir eski İl Yöneticisi ve Millet İttifakı Tire Belediye Meclis üyesi 1. sıra adayı partinin emektarlarından Yücel Özen, gözyaşları içinde sonsuzluğa uğurlandı. CHP'de yas günü

  • Ege Postası
  • 21.03.2019 - 16:44

EGEPOSTASI- Tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Hastanesi'nde, bir süredir mücadele ettiği hastalığa yenilen, evli ve 2 çocuk babası, CHP İzmir İl eski Sekreteri, partinin sevilen ve emektar isimlerinden Yücel Özen dün (çarşamba) akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.

Özen için bugün ikindi vakti Tire Mehmet Akif Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Kılınan cenaze namazının ardından Özen'in bir süre omuzlarda taşınan tabutu, cenaze aracına konuldu. Özen'in cenazesi Tire Asri Mezarlığı'na defnedildi.

Henüz 61 yaşında hayata veda eden Özen'in cenaze törenine ailesi ve yakınlarının yanı sıra, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir Millletvekilleri Bedri Serter, Mahir Polat, Kamil Okyay Sındır ve Ednan Arslan, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Narlıdre Belediye Başkanı Abdül Batur, Millet İttifakı'nın Tire Belediye Başkan Adayı İYİ Parti'li Atakan Duran, Cumhur İttifakı'nın Tire Belediye Başkan Adayı AK Partili Selman İçelli, Saadet Partisi Tire Belediye Başkan Adayı Mehmet EkmenCHP İzmir İl eski Başkanı ve eski Milletvekili Alaattin Yüksel,  CHP İzmir eski milletvekilleri Musa Çam ve Mehmet Ali Susam, CHP İzmir İl eski Başkanı Asuman Ali Güven, il yöneticileri, ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.