Dolar 32,3731
%0.17
Euro 35,0661
%0
Altın 2.326,230
%0.25
Bist-100 9,10
%0.23

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel örgüt turuna çıktı: İlk gün dört ilçe

Yücel örgüt turuna çıktı: İlk gün dört ilçe

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, örgüte ve 31 Mart’ta seçilen belediye başkanlarına ‘teşekkür’ turuna çıktı. Yücel’in ilk durağı, AK Parti’den geri alınan Kemalpaşa oldu. Yücel ardından Bornova ve Bayraklı ilçe örgütleriyle bir araya geldi. Yücel'in ilk günkü programının son durağı ise Çiğli oldu. Yücel, "Atamızın adını taşıyan güzel ilçemize karşı sözümüzü tutmanın ve Kemalpaşalıların desteğini almanın gururunu yaşıyoruz. Şimdi saltanat dönemi bitti, hizmet zamanı" dedi. Yücel'den Kemalpaşa'da flaş mesaj:

  • Ege Postası
  • 18.04.2019 - 10:10

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ilçelere teşekkür turuna çıktı. Yücel, 31 Mart Seçimlerinde gösterdikleri başarı ve fedakarca çalışmaları nedeniyle ilçe başkanları ve belediye başkanlarını ziyaret ediyor. 

Yücel, ilk olarak, 31 Mart’ta AK Parti’den geri alınan Kemalpaşa’ya gitti. Kemalpaşa'dan sonra Bornova'ya ardından Bayraklı'yı ziyaret etti. Yücel ilk gün programını Çiğli ile noktaladı.

AK Parti’den geri alınan Kemalpaşa'da ilk olarak partinin ilçe binasına giden ve burada Başkan Mehmet Ayçil ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Yücel daha sonra belediyeye geçti.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’yı makamında ziyaret eden Yücel, "Kemalpaşalılara aylar önce söz vermiştik, 'Kemalpaşa’yı yeniden CHP belediyeciliğine kavuşturacağız' diye. Atamızın adını taşıyan güzel ilçemize karşı sözümüzü tutmanın ve Kemalpaşalıların desteğini almanın gururunu yaşıyoruz. Şimdi saltanat dönemi bitti, hizmet zamanı. Bu başarıda emeği olan tüm ilçe örgütümüze teşekkür ediyorum" dedi.

İl Başkanı Yücel Kemalpaşa ve Bornova ziyaretlerinin ardından Bayraklı ilçesine geçti. İlçe binasında partililerle bir araya geldi. Yücel, İlçe Başkanı Cemalettin Alper ve Bayraklı Belediye Başkanı seçilen Serdar Sandal'a teşekkür etti.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in son durağı Çiğli oldu. Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ve İlçe Başkanı Mert Özcan'ı ziyaret eden Yücel, ilçe örgütünü tebrik etti. 

Başkan Yücel, 19 Nisan Cuma günü programına ise 10.30’da Foça’dan başlayacak. Yücel, 13.30’da Dikili’ye gidecek, 16.00’da belediyeyi AK Parti’nin yeniden kazandığı Kınık, 19.00’da bu seçimde AK Parti’ye geçen Bergama’yı ziyaret edecek.

19.04.2019 Cuma günü programı;

Saat:10:30 Foça

Saat:13:30 Dikili

Saat:16:00 Kınık

Saat:19:00 Bergama

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.