Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel’in 'A takımı'nda dikkat çeken detay

Yücel’in 'A takımı'nda dikkat çeken detay

CHP İzmir İl Yönetimi 2019 hedefleri için ilk adımı görev paylaşımında atarak geçmişteki tecrübelerden faydalandı. İl yönetimine iki yeni başkan yardımcılığı ekleyen Başkan Deniz Yücel, bölge koordinatörlüğü görevini de ikiye ayırarak yerel yönetimler ve örgütlerden sorumlu il başkan yardımcılığı görevlendirmeleri yaptı. Yücel’in 'A takımı'nda dikkat çeken detay

  • Ege Postası
  • 19.01.2018 - 10:44

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel İl Yönetim Kurulu’nda başkan yardımcılıkları bölümüne iki yeni görevlendirme ekledi. Yücel’in önceki dönemleri değerlendirerek böyle bir karar aldığı ifade edilirken önceki dönemlerde yapılan iki bölgeli başkan yardımcılıklarını da ikiye ayırarak yerel yönetimler ve örgütlerle ilgilenecek başkan yardımcılarını görevlendirdiği ifade edildi. İl yöneticiliğinin özellikle 2019 sürecinde önemli görev olduğunun belirtildiği görevlendirmelerde Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı ile ÖrgütlerdenSorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevlerine farklı isimlerin getirilmesi görev dağılımında yük hafifletmek olarak da değerlendirildi.

Yapılan iş bölümünde daha önce 2 bölgeye ayrılan İzmir’de bölgelerden sorumlu 2 il başkan yardımcısı görevlendirilirken, İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir’i 2 bölgeye ayırarak bölge koordinatörlükleri yerine her bölgeden sorumlu bir yerel yönetimler bir de örgütlerden sorumlu başkan yardımcılığı görevlendirmesi yaptı.

4 BAŞKAN YARDIMCISI  DENETLEYECEK

Buna göre İzmir 1. Bölge'de Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine İrfan Can, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine Çetin Özdemir getirilirken 2. Bölge'de Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevinde Hasan Ali Oray, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına ise Ali Çalışkan getirildi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.