Dolar 32,5706
%0.07
Euro 34,8842
%0.05
Altın 2.439,360
%0.38
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel ilk cezayı görevlendirmede kesti

Yücel ilk cezayı görevlendirmede kesti

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in, CHP İzmir İl Kongresi’nde Karşıyaka ilçesinin oy kullandığı sandıktan kendisine 33, rakibi Utku Gümrükçü’ye ise 42 oy çıkması ve Karşıyaka’dan anahtar listesinde bulunan 2 ismin Gümrükçü’nün de listesinde yer almasının cezasını görev dağılımında kestiği iddia edildi. İlçe Başkanı Yıldırım “Şaşırdım ve üzüldüm” dedi. Yücel ilk cezayı görevlendirmede kesti

  • Ege Postası
  • 19.01.2018 - 15:39

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Yönetim Kurulu’nun önceki gün yapılan toplantısında il yöneticilerine görev dağılımı yapıldı. Görev dağılımı esnasında Yücel’in kendisine oy çıkmayan Karşıyaka sandığını unutmadığı ve Karşıyaka’dan gelen il yöneticilerine aktif görevler vermediği ortaya çıktı.  

“KONGREYİ UNUTMADI”

Görev dağılımında Karşıyaka İlçe Örgütü'nden gelen Sedredil Coşkuner, Adnan Alabay, Sevim Köz ve Özge Özdemir Prepol’a sadece sorumluluk verilirken il başkan yardımcılığı ve aktif görevlerden hiçbirininin verilmemesi kulislerde “Başkan kongreyi unutmadı” olarak değerlendirildi.

AKTİF GÖREV YOK

Kongre sürecinde  Başkan Yücel Karşıyaka’nın oy kullandığı sandıktan beklediği oyu alamamış, sandıktan Utku Gümrükçü’ye destek çıkmıştı. Yücel’in yaptığı görevlendirmede ise Sedredil Coşkuner Sendikalardan ve Emek Bürolarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi, Adnan Alabay Esnaf ve Sanatkarlar Odalarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi, Sevim Köz ise Kent Konseylerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi, Özge Özdemir Prepol ise Bilim Yönetim Platformundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

ŞAŞIRDIM VE ÜZÜLDÜM

Yapılan görevlendirmelerde kongre hesaplaşması yapıldığı iddia edildi. Kulislerde “Yüzde 83.5 oy almış CHP’nin kalesi olan ve yıllarını CHP’ye veren ilçeye aktif görev verilmeyerek kongrein cezasını kesti” denilirken, kurultayda 5 delegesi bulunan Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ise “İzmir’in en büyük örgütü Karşıyaka’ya aktif görev verilmemesine şaşırdım ve üzüldüm” ifadelerini kullandı. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.