Dolar 32,3496
%0.31
Euro 35,0999
%-0.06
Altın 2.307,710
%1.32
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel’den Vali Ayyıldız’a veda ziyareti

Yücel’den Vali Ayyıldız’a veda ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, yayınlanan son Valiler kararnamesiyle Eskişehir Valiliğine atanan İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ı ziyaret ederek, İzmir’e yaptığı hizmetler için teşekkür etti. Ziyarette Yücel’e İl Başkan Yardımcıları Özcan Durmaz ve Saniye Fıçı’da eşlik etti.

  • Ege Postası
  • 16.06.2020 - 10:24

4 yıldır İzmir Valisi olarak görev yapan Erol Ayyıldız’ın yayınlanan kararname ile Eskişehir’e atanması sebebiyle Vali Ayyıldız’ı ziyaret eden CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Ayyıldız’ın İzmir’de herkesle uyum içinde çalışmayı başarmış, kapısı herkese açık olan bir devlet adamı olduğunu ifade ederek, şunları söyledi;

VALİMİZİ OLUMLU TAVRIYLA HATIRLAYACAĞIZ

Sayın Erol Ayyıldız 4 yıldır İzmir’e hizmet eden, her konuda rahatça ulaşabildiğimiz bir devlet adamıydı. İzmir’e devletin valisi olarak hizmetleri oldu. Özellikle kurumlar arası uyuma, kentin huzuruna yönelik gösterdiği çabalar gerçekten önemliydi. Sayın Valimize verdiği emekler ve İzmir’e katkıları için çok teşekkür ediyoruz. Kendisinin yeni görev yeri olan Eskişehir’de de başarılı olacağına inanıyorum. Valimize Eskişehir’de başarılar diliyorum. İzmir, kendisini her zaman yaptığı hizmetler ve olumlu tavrıyla hatırlayacaktır.

İZMİR’İN YERİ ÖZEL OLACAK

İzmir Valisi Erol Ayyıldız’da ziyaret sebebiyle Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve beraberindekilere teşekkür ederek “4 yıldır görev yaptığı İzmir’in meslek hayatında çok özel bir yeri olduğunu” ifade etti. Ziyaretin sonunda Yücel, Vali Ayyıldız’a Atatürk tablosu hediye etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.