Dolar 32,5125
%-0.08
Euro 34,9430
%0.33
Altın 2.434,670
%0.47
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel'den MHP'ye ziyaret; İki başkan hangi mesajları verdi'

Yücel'den MHP'ye ziyaret; İki başkan hangi mesajları verdi'

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’i ziyaret etti. Ziyarette karşılıklı teşekkürler sunulurken iki başkan ilerleyen süreçte de bir araya geleceklerini vurguladı. Yücel'den MHP'ye ziyaret

  • Ege Postası
  • 12.07.2019 - 11:13

HAYRULLAH YILDIZ/EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in siyasi parti ziyareterinde bugünkü durağı MHP oldu. Başkan Yücel beraberindeki heyetle beraber MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan iki lider ilerleyen süreçte de bir araya geleceklerini vurguladı. 

“İZMİR'E DAHA İYİ HİZMET ETMEK İÇİN”

Başkan Yücel, ziyaretlerinin İzmir’e daha iyi hizmet etmek için olduğunu vurgularken “31 Mart yerel seçimleri sonrasında ve İstanbul’da tekralanan seçim sonrası siyasi partilere ziyaret gerçekleştirmek istedik. Bundan sonra demokrasi yarışı sona erdi. Bundan sonraki süreçte kentimize ve ülkemize nasıl daha iyi hizmet edebiliriz bu konuyla ilgili görüşerek istişare edelim istedik. Bu görevler halka hizmet için yapılan görevlerdir. Bizi bir arada tutan ortak değerlerimiz var ve tabiki birlikte yaşadığımız kent İzmir var. Bugün CHP yerelde iktidar yarın başka bir parti iktidar olabilir önemli olan halkımızın bize verdiği iktidar yahut muhalefet görevini hakkıyla yerine getirmektir. Amacımız sizlerle bir araya gelerek İzmir’e daha iyi neler yapabiliriz bunun peşindeyiz. Demokrasinin daha iyi hayata geçerek yerelde güçlenerek yaşadığımız kente hizmet etmek isiyoruz. 31 Mart yerel seçimlerinin kentimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. 

“ELBETTE İZMİR İÇİN ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPARIZ” 

Başkan Yücel’in ardından konuşan Başkan Şahin, “MHP önce ülkem ve milletim sonra partim sonra ben anlayışıyla çalışan bir parti tabiki siyasi partiler demokrasinin vazgeçilmez unurusu bizim için ülkemiz, milletimiz partimiz çok önemli, elbette ki İzmir bizim için de çok kıymetli ülkemiz için neler yapabiliriz diye hep birlikte hareket etmeye hazırız” diye konuştu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.