Dolar 32,3664
%0.15
Euro 34,9649
%-0.29
Altın 2.325,700
%0.23
Bist-100 9,15
%0.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel'den Kaftancıoğlu'na destek

Yücel'den Kaftancıoğlu'na destek

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında "Türkiye Cumhuriyeti Devletini alenen aşağılama", "kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret", "Cumhurbaşkanına hakaret", "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek" ve "terör örgütü propagandası yapmak" suçlarından 4 yıl 10 aydan 17 yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianameye, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel tepki gösterdi. Yücel, "Hiçbir yasal dayanağı olmayan, düzmece ve talimatla hazırlanan iddianame" ifadelerini kullandı. Yücel'den Kaftancıoğlu'na destek

  • Ege Postası
  • 27.05.2019 - 21:19

EGEPOSTASI- CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında, sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle başlatılan soruşturma kapsamında, "Türkiye Cumhuriyeti Devletini alenen aşağılama", ''kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret'', ''Cumhurbaşkanına hakaret'', ''halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek'' ve ''terör örgütü propagandası yapmak'' suçlarından 4 yıl 10 aydan 17 yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi.

İl Başkanı Kaftancıoğlu'na İzmirli mevkidaşı Deniz Yücel'den destek geldi.

Yücel sosyal medya hesabından,  "Kaftancıoğluna selam olsun !

Hiçbir yasal dayanağı olmayan, düzmece ve talimatla hazırlanan iddianamelerinizle ne Canan Kaftancıoğlu'nu sindirebilirsiniz, ne de gümbür gümbür gelen halk desteğini.

#HerşeyÇokGüzelOlacak" mesajını paylaştı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.